حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش جام جم آنلاین به نقل ریانووستی،لاوروف در پاسخ به این پرسش که آیا ممکن است اسراییل یا آمریکا عملیات نظامی علیه ایران را آغاز کنند، گفت: "با توجه به تجربه لیبی متأسفانه سناریوی نظامی امکان پذیر است".
وزیر امور خارجه روسیه تأکید کرد به این دلیل ما نسبت به هر حرکت در شورای امنیت سازمان ملل متحد فوق العاده سخت گیر خواهیم بود. دیگر اجازه چنین تفسیرهای حیله گرانهای را نخواهیم داد ما چنان وضعی را تأمین خواهیم کرد که هیچ قطعنامه ای همچون قطعنامه لیبی مورد تفسیر و تعبیر قرار نگیرد".
شورای امنیت سازمان ملل متحد ماه مارس سال 2011 قطعنامه ای در خصوص برقراری ناحیه پرواز ممنوع بر فراز لیبی به تصویب رساند که به دنبال آن ناتو بر اساس این قطعنامه عملیات جنگی در لیبی را آغاز کرد که به سرنگونی رژیم "معمر قذافی" در این کشور و قتل وی منجر شد.
آمریکا، رژیم صهیونیستی و برخی از دیگر کشورهای غربی معتقدند که ایران تحت پوشش برنامه صلح آمیز هسته ای مشغول ساخت سلاح هسته ای است. مقامات ایرانی با رد این اتهامات بارها اعلام کرده اند که برنامه هسته ای این کشور صرفا جهت رفع نیازهای انرژی است.
اما روسیه بارها اعلام کرده است که ایران در پی ساخت سلاح هستهای نیست.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....