به گزارش روز سه شنبه جام جم آنلاین به نقل از خبرگزاری فرانسه، رسانه های آمریکایی امروز گزارش دادند: شارمیکا مافیت 20 ساله یکشنبه شب در ایالت لوییزیانا توسط سه مرد مورد حمله قرار گرفت .آنها مایعی اشتعال زا را به روی وی پاشیده و سپس زن جوان را به آتش کشیدند.
قربانی که به شدت سوخته است در تماس با پلیس شهر وینسبورو در شمال شرق ایالت لوییزیانا خبر داد که توسط سه مرد ناشناس مورد حمله قرار گرفته و سوزانده شده است.
کوین کابز کلانترشهر وینسبورو حروف "KKK" (حروف اول باند کوکلوکس کلان) و یک دشنام نژادی را که روی اتومبیل زن جوان نوشته شده بودند، تایید کرده است.
به گزارش شبکه تلویزیونی محلی KLTV ، تا دوشنبه شب حال این زن که در بیمارستان بستری است وخیم بوده است. پلیس تحقیقات در مورد این حمله را آغاز کرده اما هیچ مدرک یا شاهدی در اختیار ندارد.
پلیس هنوز نمی تواند مشخص کند که قربانی حمله به طور تصادفی انتخاب شده یا اینکه هدف حمله شخص شارمیکا بوده است. مترجم: بهرام افتخاری.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم