افزایش 55 درصدی قیمت مصالح ساختمانی

مرکز آمار ایران اعلام کرد: قیمت مصالح ساختمانی در نیمه نخست امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته 11/55 درصد افزایش یافته است.
کد خبر: ۵۱۰۷۹۷

به گزارش مهر، مرکز آمار ایران درباره تغییر قیمت مصالح ساختمانی گزارش داد: قیمت مصالح ساختمانی در نیمه نخست امسال نسبت به نیمه دوم سال گذشته 32 درصد و نسبت به نیمه نخست همان سال 55 درصد افزایش یافته است.

براساس این گزارش، بیشترین افزایش قیمت مصالح ساختمانی نسبت به نیمه دوم سال 90 برای گونی چتایی 40 در 7 با 59 درصد و کمترین افزایش برای بلوک سفالی آجر تیغه به ابعاد 10 در 20 در 25 با 4/5 درصد بوده است.

بیشترین و کمترین افزایش قیمت مصالح ساختمانی نسبت به نیمه نخست سال 90 نیز میلگرد آجدار نمره 12 با 89 درصد و بلوک سفالی آجر تیغه به ابعاد 10 در 20 در 25 با 5/12 درصد بوده است.سنگ پلاک صیقلی تراورتن سفید درجه یک نسبت به نیمه دوم سال 90 معادل 26 درصد، و نسبت به نیمه نخست سال 90 معادل 33 درصد افزایش داشته است.

در گزارش مرکز آمار ایران، برخی اقلام مانند تیرآهن نمره 14 در نیمه اول امسال نسبت به دوره مشابه در سال گذشته 81 درصد افزایش یافته و میلگرد آجدار نمره 10 نیز در همین دوره 87 درصد تغییر کرده است.

همچنین میلگرد آجدار نمره 12 در دوره مورد بررسی، 89 درصد تغییر قیمت دارد و تیرآهن نمره 16 نیز 5/74 درصد رشد یافته است. در برخی اقلام مانند آجر فشاری درصد تغییرات به مراتب کمتر و به میزان 3/22 درصد و در مورد آجر ماشینی سوراخدار سفید 5/5 سانتی نیز 6/18 درصد است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها