
بر اساس نقشه های پیش یابی یک سامانه بارشی از پنج شنبه تا اواسط هفته آینده در برخی نقاط استان های واقع در شمال غرب، مرکز و دامنه های جنوبی البرز فعال می شود.
طی روز پنج شنبه در استان های آذر بایجان غربی ، آذر بایجان شرقی، اردبیل، کرمانشاه ، کردستان، گیلان، مازندران و گلستان بارش پراکنده باران همراه با رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.
براساس این گزارش، طی روز جمعه در استان های کرمانشاه، ایلام، لرستان، مرکزی، همدان، غرب اصفهان ، اردبیل گیلان، مازندران، گلستان و شمال سمنان بارش باران همراه با رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش بینی می شود.
به گزارش سازمان هواشناسی در این روز در استان های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، زنجان و ارتفاعات البرز بارش پراکنده همراه با رعد و برق و وزش باد رخ می دهد.
همچنین طی روز شنبه بارش باران گاهی با وزش باد و رعد و برق در برخی استان های واقع در شمال غرب ، غرب ، سواحل دریای خزر، ارتفاعات البرز و زاگرس پیش بینی می شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در یکسالگی عملیات پیجری رژیم صهیونیستی در لبنان با مجتبی امانی سفیر کشورمان در بیروت به گفتوگو نشست
علیاصغر شعردوست معتقد است شهریار با آفرینش غزلهای نو، تحولی بیسابقه در شعر فارسی ایجاد کرده است