اوپک از امریکا خواست مقداری از ذخایر استراتژیک نفت خود را آزاد کند
جام جم آنلاین: رئیس سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) از امریکا خواست مقداری از ذخایر نفت خام اضطراری خود را آزاد کند.
کد خبر: ۵۰۹۱۲
به گزارش خبرگزاری فرانسه از جاکارتا ، پورنومو یوس جیانتورو به خبرنگاران گفت : من همیشه از
آنها خواسته ام این کار را بکنند.
این در حالی است که پس از اعلام آمادگی عربستان برای افزایش تولید نفت خود ، قیمت نفت در
آسیا اندکی کاهش یافت. رئیس اوپک گفت ضرورتی نداشت رسما از امریکا تقاضا شود مقداری
از ذخایر استراتژیک خود را آزاد کند ولی وی از طریق دبیرخانه اوپک این کار را کرده است.
وی که وزیر انرژی و منابع معدنی اندونزی نیز هست گفت: برای این که به بازار نشان دهیم کمبودی نداریم از همه اعضای اوپک خواسته ایم همه تولید خود را به بازار عرضه کنند.
براساس اطلاعات وزارت انرژی امریکا ذخایر استراتژیک این کشور بزرگترین ذخیره اضطراری نفت خام در جهان است و قرار است حداکثر آن 700 میلیون بشکه خواهد بود.
تاکنون بارها به مناسبت های مختلف از این ذخیره برداشت شده است.
در این حال روز سه شنبه قیمت هر بشکه نفت خام سبک شیرین نیویورک برای تحویل در دسامبر
با 5 سنت کاهش به 55.12 دلار رسید.
از سوی دیگر عربستان سعودی اعلام کرد آماده است در صورت تقاضا تولید خود را افزایش دهد اما اعلام کرد در حال حاضر موضوع کمبود عرضه در میان نیست.
از آغاز سال میلادی جاری قیمت نفت در جهان حدود دو سوم افزایش یافته است.
با این حال با توجه به تورم جهانی ، قیمت نفت خیلی کمتر از زمان انقلاب اسلامی سال 1979 ایران است که قیمت ها با پول امروز به بشکه ای 80 دلار افزایش یافت.