عسکری: ممیزان از چرخه دریافت مالیات حذف می‌شوند

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور از تغییر شیوه‌های دریافت مالیات خبر داد و گفت: شیوه مالیات ستانی بین سازمان امور مالیاتی و مودیان هم اکنون مودی و ممیزمحور است و این رویه به اعتماد عمومی لطمه زده است.
کد خبر: ۵۰۸۱۶۱

علی عسکری در گفت‌وگو با ایرنا با اشاره به این‌که بر اساس برنامه‌های جدید قرار است بخش عمده‌ای از رابطه ممیز و مودی کاهش یابد، افزود: مودیان و ممیزان فقط در صورت نیاز به رسیدگی میدانی با یکدیگر ارتباط خواهند داشت.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان آن‌که در نظام جدید مالیاتی فرض بر خوداظهاری مودی است، اظهار کرد: تمام فرآیندهای نظام مالیاتی قرار است در اختیار مودی قرار داده شود.به‌گفته عسکری، براساس این طرح بسترهایی فراهم می‌شود تا تمام امور نظیر ارائه اظهارنامه و پرداخت مالیات از هر مکانی و حتی از منزل و محل کار امکان‌پذیر باشد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی، بحث اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی را یکی از ضعف‌های نظام مالیاتی دانست و اظهار کرد: در چند سال اخیر اقدامات مناسبی در این زمینه انجام شده است.عسکری با اشاره به طرح جامع مالیاتی، گفت: در این طرح دو نوع مدیریت تغییر می‌کند که براساس آن دو بسترسازی در نظام مالیاتی برای تغییر تفکر کارمندان ادارات و سازمان‌های مالیاتی و همچنین تغییر در تفکر مودیان ایجاد می‌شود.وی گفت: در این طرح ضمن آن‌که تمام ملاحظات در نظر گرفته می‌شود، تغییراتی درون سیستم ایجاد و به نیازهای مودیان برای ارتباط‌گیری با سازمان مالیاتی پاسخ داده می‌شود.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با بیان این‌که حقوق مودیان باید محفوظ باشد، افزود: مودیان هم اکنون برای انجام هر کاری باید به ادارات مالیاتی مراجعه کنند که با بسترسازی‌های لازم این مشکل رفع می‌شود.

یادآور می‌شود، سازمان امور مالیاتی کشور به منظور تحول و خودکارسازی در نظام امور مالیاتی به تهیه طرح جامع مالیاتی کشور اقدام کرده و این طرح شامل پروژه‌های متعددی بخصوص در حوزه فناوری اطلاعات (IT) است.تاکنون پروژه‌هایی از این طرح برای واگذاری به شرکت‌ها معرفی شده و قرار است آزمایش یکپارچگی طرح جامع مالیاتی از نیمه دوم سال جاری در سه پایلوت تهران، اصفهان و کرمانشاه اجرا شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها