سفر رئیس رسمی رئیس جمهوری میانمار به هند

جام جم آنلاین: ژنرال «تان شوه» مرد نیرومند ارتش میانمار (برمه) با «مان موهان سینگ» نخست وزیر هند در دهلی نو دیدار و گفتگو می کند.
کد خبر: ۵۰۷۶۱

به گزارش خبرگزاری فرانسه هند اهمیت زیادی برای سفر رسمی 6 روزه این ژنرال که روز یکشنبه با استقبال رسمی و به اتفاق هیاتی از وزیران کشورش از جمله وزیران صنایع ، انرژی و ارتباطات وارد هند شد، قائل شده است.
این ژنرال چند روز پیش نخست وزیر میانمار را که شخصیتی نسبتا میانه رو و طراح «نقشه راه دمکراسی» کشورش بود، برکنار کرد تا موضع تندروهای نظامی حاکم را تقویت کند.
این نخستین سفر یک رئیس کشور میانمار به هند در 24 سال گذشته است که از سال 1962 تحت سلطه نظامیان قرار دارد.
تبعیدیان میانمار روز شنبه علیه سفر ژنرال به هند در دهلی نو تظاهرات کردند. اما هند این دیدار را سفری تاریخی خواند و گفت دو طرف خواهان مشارکت دراز مدت هستند.
هند از معدود کشورهایی است که با رژیم نظامی میانمار روابط صمیمانه ای دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها