رئیس سازمان بورس: کاهش زمان و بروکراسی مبادلا ت اموال غیر منقول و نظارت متمرکز و دقیق از مزیت های این معاملات در بورس است

بورس «اموال غیرمنقول» راه‌اندازی می‌شود

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار از تصویب کلیات طرح راه‌اندازی بازار اموال غیرمنقول در بورس کالای ایران، در شورای عالی بورس و اوراق بهادار خبر داد.
کد خبر: ۵۰۷۴۴۶

به گزارش ایلنا، علی صالح‌آبادی کاهش زمان و بروکراسی مبادلات اموال غیرمنقول، بویژه در عرضه‌های دولتی، کاهش هزینه‌های مبادلات اموال غیرمنقول به دلیل بستر کارآمد معاملاتی بورس کالا، امکان انجام نظارت‌های متمرکز و دقیق با استفاده از ابزارهای نظارتی بورس و کمک به نظارت دقیق‌تر نهادهای نظارتی همچون سازمان بازرسی کل کشور و دیوان محاسبات کشور، کاهش تخلفات ناشی از اجرای روش‌های سنتی مزایده پاکتی و سایر روش‌های غیرشفاف را از مهم‌ترین مزیت‌های راه‌اندازی بازار اموال غیرمنقول در بورس کالا اعلام کرد.

وی استفاده از ظرفیت‌های بالقوه بورس کالا در ایجاد شفافیت، توسعه و رقابتی کردن تدریجی بازار اموال غیرمنقول، ایجاد بازار واحد و منسجم برای کالاهای استانداردناپذیر دارای معاملات قابل توجه در کشور، اطلاع‌رسانی شفاف و دقیق قیمت‌ کالاهای مورد معامله، خارج شدن کالاهای پذیرفته شده در بورس از نظام قیمت‌گذاری، احراز کیفیت و قیمت کالا در بورس کالا در چارچوب‌های مشخص و شفاف، کاهش ریسک‌های اعتباری و ریسک نکول طرف مقابل معامله با استفاده از مکانیسم‌های تسویه بورس و استفاده از مزیت‌های بازار رقابتی در جهت کاهش شکاف عرضه و تقاضای کالاها و افزایش کارایی و عمق بازار را از دیگر ویژگی‌های راه‌اندازی بازار اموال غیرمنقول در بورس کالا ذکر کرد.

سخنگوی سازمان بورس همچنین از تصویب دستورالعمل معاملات بورس انرژی در شورای عالی بورس خبر داد و گفت: متن این دستورالعمل بزودی از سوی سازمان بورس منتشر خواهد شد تا شرایط برای راه‌اندازی چهارمین بورس کشور مهیا شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها