احمدی‌نژاد: قانون ناقص بهتر از نداشتن قانون است

رئیس‌جمهور با تاکید بر ضرورت پایبندی همه به قانون گفت: مجریان باید پایبند و مومن به قانون باشند، وگرنه آن قانون به جایی نمی‌رسد.
کد خبر: ۵۰۷۳۹۴

به گزارش مهر، محمود احمدی‌نژاد دیروز در همایش ملی طلایه‌داران فرهنگ ترافیک با بیان این‌که همه ملت‌ها به دنبال سعادتند، اظهار کرد:‌ از عوامل اصلی سعادت یک ملت حاکمیت قانون است و هر اتفاق مثبت در حاکمیت قانون امکان‌پذیر است.

وی ادامه داد: اگر در کشوری قانون نباشد زحمات آن کشور به نتیجه نخواهد رسید، البته برای حاکمیت قانون سه عامل لازم است. رئیس جمهور ادامه داد: اولین عامل آن است که قانون خوب و عادلانه باشد، نیازهای جامعه را پاسخ دهد و مانع هرگونه تخلف شود.

وی افزود: عامل دوم اجرای درست قانون است. قانون باید درست اجرا شود و مجری نیز باید قانون را بدرستی اجرا کند.

احمدی‌نژاد سومین عامل در حاکمیت قانون را قانون‌پذیری و همراهی عموم مردم دانست و اظهار کرد: اگر در کشور بهترین قانون تصویب شود، اما توده‌های مردم به آن قانون باور نداشته باشند، قانون اجرا نخواهد شد.

وی با بیان این‌که ممکن است برخی قوانین ناقص باشد، گفت: با این حال قانون ناقص بهتر از نداشتن قانون است. رئیس‌جمهور افزود: همراهی و همکاری مردم باعث می‌شود اگر قانونی اشکال داشته باشد، بسرعت اصلاح شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها