نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی هدف بعدی ورزش ایران است

احمدی‌نژاد: سیر صعودی ورزش ایران با قدرت ادامه می‌یابد

مراسم تجلیل از افتخارآفرینان ورزش ایران در بازی‌های پارالمپیک لندن فرصت خوبی بود که در آن رئیس جمهور هم به محمدبنا و کوروش باقری نشان شجاعت اعطا کند و هم استراتژی ورزش ایران را در رویدادهای آتی ترسیم کند ؛ کسب رتبه تک رقمی در بازی‌های المپیک و پارالمپیک و نایب قهرمانی بازی‌های آسیایی!
کد خبر: ۵۰۷۱۶۵

فقط بیست روز پس از درخشش تاریخی ورزشکاران جانباز و معلول در آوردگاه پارالمپیک لندن مراسم تقدیر از افتخارآفرینان این رویداد روز پنجشنبه با حضور محمود احمدی‌نژاد در تالار وحدت برگزار شد. در این مراسم رئیس‌جمهور طبق قرار قبلی پس از اعطای نشان درجه یک شجاعت به محمد بنا سرمربی تیم ملی کشتی‌فرنگی و نشان درجه سه شجاعت به کوروش باقری سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری به خاطر درخشش در بازی‌های المپیک، در این باره تصریح کرد: این یک حرکت نمادین و در راستای تشکر از تمام ورزشکاران، دلسوزان و دست‌اندرکاران ورزش است.

وی افزود: به واقع رئیس‌جمهور طبق قانون اساسی و به نمایندگی از ملت از این افراد قدردانی می‌کند و اگر ما می‌خواستیم این نشان‌ها را به اکثر ورزشکاران بدهیم باید به خیلی از عزیزان این نشان داده می‌شد، اما این دو عزیز به نمایندگی از ورزشکاران این نشان را دریافت کردند.

رتبه‌های تک رقمی، نقطه هدف بعدی

کسب رتبه زیر 20 برای ورزش ایران در بازی‌های المپیک، 12 در بازی‌های پارالمپیک و چهارم در بازی‌های آسیایی نقطه هدف‌هایی بود که احمدی‌نژاد پیش از این برای ورزش کشور ترسیم کرده بود، اهدافی که در لندن و گوانجو محقق شد. همین موضوع سبب شد تا رئیس جمهور در مراسم روز پنجشنبه هم بر سیر صعودی ورزش تاکید کرده و بگوید: خوشبختانه در سال‌های اخیر به پیشرفت‌های خوبی در عرصه ورزش رسیده‌ایم به‌طوری که در برخی رشته‌ها مثل والیبال، کشتی و وزنه‌برداری ورزشکاران ما خودشان را در سطح اول دنیا باور کردند، با وجود این باید خودمان را در همه رشته‌ها در بالاترین سطح باور داشته باشیم.

وی با بیان این‌که توانمندی‌ و پتانسیل جوانان ایرانی غیرقابل انکار است، افزود: وقتی در بازی‌های آسیایی گوانگجو گفتیم باید چهارم شویم، عده‌ای این را باور نکردند ولی دیدید که این امر محقق شد.

حالا در بازی‌های آسیایی دوره بعد که دو سال دیگر برگزار می‌شود باید برنامه‌ریزی کنیم که به مقام بالاتری دست پیدا کنیم. نمی‌گویم اول، ولی می‌گویم دوم شویم و این شدنی است. در المپیک 2016 برزیل هم باید برای کسب مقامی بهتر از دهمی برنامه‌ریزی کنیم و در پارالمپیک هم که یازدهم شدیم باید برای کسب مقام زیر هشت برنامه‌ریزی شود.

سرمایه‌گذاری روی ورزش بانوان

رئیس‌جمهور با تاکید بر لزوم فراهم آوردن زیر ساخت‌ها و تجهیزات لازم جهت کسب هر چه بیشتر سهمیه‌های ورودی به بازی‌های المپیک، خاطرنشان کرد: در این راه باید از ظرفیت‌های ورزش بانوان بهره برد و این بخش را تقویت کرد؛ گرچه بانوان ما در برخی از رشته‌ها نمی‌توانند شرکت کنند ولی ورزشکاران خانم ما در دیگر رشته‌ها که امکان شرکت‌کردنشان فراهم است، حضور داشته باشند و حتی برای کسب مقام قهرمانی تلاش کنند.

وی تصریح کرد: نباید با حاشیه‌سازی‌های بی‌جهت، انرژی‌ها تخلیه شود، باید در تمام عرصه‌ها از جمله ورزش پیشتاز و قهرمان باشیم، من به آینده ورزش ایران امیدوارم.

خسروی وفا: رشد صددرصدی داشتیم

پیش از سخنان رئیس‌جمهور، محمود خسروی‌وفا، رئیس فدراسیون جانبازان و معلولان ضمن ارائه گزارشی از موفقیت ورزشکاران ایران در پارالمپیک لندن، گفت: کاروان دلوار با 79 ورزشکار در 13 رشته در بازی‌های لندن شرکت کرد و بهترین نتیجه را گرفت. در این دوره ما 24 مدال گرفتیم و به رده یازدهم صعود کردیم. در دوره‌های قبل 90 تا 120 کشور در بازی‌ها حضور پیدا می‌کردند که در این دوره به 164 کشور رسیدند. در مجموع ما رشد صددرصدی داشتیم؛ چرا که در بازی‌های پارالمپیک پکن با پنج مدال طلا بیست و دوم شدیم، ولی در لندن با ده طلا به رده یازدهم صعود کردیم.

وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به مساوی شدن پاداش میان ورزشکاران سالم و معلول اظهار کرد: چندین سال است که جوایز ورزشکاران سالم و معلول مساوی شده این اتفاقی است که در این دولت انجام شد و رئیس‌جمهور کاری کرد که شاید کار دولت 20 سال آینده بود.

سکه باران مدال‌آوران

در این مراسم به ورزشکاران طلایی پارالمپیک لندن زهرا نعمتی (تیراندازی)، جلیل باقری،پیمان نصیری، محمد خالوندی، محسن کائیدی و جواد حردانی (دوومیدانی)، نادر مرادی، علی حسینی، مجید فرزین و سیامند رحمان (وزنه‌برداری) هر کدام 200 سکه، نقره‌ای‌ها شامل محسن کائیدی، مهرداد کرم‌زاده، سجاد نیک‌پرست، کامران شکری‌سالاری، عبدالرضا جوکار(دوومیدانی) و روح‌الله رستمی (وزنه‌برداری) هر کدام 150 سکه و برنزی‌ها شامل تیم تیروکمان ریکرو بانوان، جواد حردانی، فرزاد سپهون و علی محمدیاری (دوومیدانی)، علی صادق‌زاده (وزنه‌برداری) و ساره جوانمردی (تیراندازی) هر کدام یکصد سکه بهار آزادی و در بخش تیمی نیز به بازیکنان تیم والیبال نشسته 75 سکه و تیم فوتبال هفت نفره 35 سکه اهدا شد. ضمن این‌که، رئیس‌جمهور به زهرا نعمتی که موفق به کسب یک طلا و یک برنز بازی‌های لندن شده است، علاوه بر 200 سکه پاداش، دو سکه به عنوان هدیه نامزدی او پرداخت کرد.

همچنین از سوی جلیل باقری و پیمان نصیری دو نفر از ورزشکاران طلایی ما در این بازی‌ها، لوح سپاسی از طرف کاروان دلوار به رئیس‌جمهور و وزیر ورزش اهدا شد.

عباسی و نشست‌های تخصصی برای آینده ورزش

همچنین محمد عباسی، وزیر ورزش و جوانان در این مراسم با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای سال‌های آینده ورزش، گفت: طبق هدفگذاری‌های صورت گرفته به‌دنبال افزایش تعداد مدال طلاهایمان در بازی‌های آسیایی و المپیک هستیم بــــــه‌طوری که 20 طلای آسیایی گوانجو در کره جنوبی باید به 35 تا 40 طلا و مجموع مدال‌ها هم به 80 تا 90 مدال برسد. برای این کار هم مقدمات خوبی در وزارت ایجاد شده که از جمله آن می‌توان به راه‌اندازی 18 پایگاه استعدادیابی اشاره کرد. از طرفی 54 سهمیه ورودی بازی‌های لندن باید به یکصد سهمیه برسد و در این بین روی صعود والیبال، بسکتبال و حتی هندبال به المپیک حساب ویژه‌ای کرده‌ایم به لحاظ کیفی هم برای تک رقمی شدن جایگاه ایران در المپیک باید ده طلا بگیریم و در پارالمپیک بــرزیل هم 15 طلا کسب کنیم.

مراسمی آغشته به عطر حضرت رسول(ص)

در مراسم تجلیل از مدال آوران پارالمپیک آنچه بیش از هر نکته دیگری جلب توجه می‌کرد صلوات‌های بلندی بود که حاضران در سالن هنگام شنیدن نام حضرت محمد(ص) سر می‌دادند. اوج این ارادت زمانی نمایان شد که محمود خسروی‌وفا پس از سخنرانی خود از حاضران در سالن خواست به احترام حضرت رسول(ص) قیام کرده و پنج صلوات غرا سر دهند.

امید توفیقی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها