اتصال راه آهن ملایر به کرمانشاه؛ تیرماه 92

دستیار ویژه رییس جمهور از اتصال راه آهن ملایر به کرمانشاه در تیرماه سال آینده خبر داد.
کد خبر: ۴۹۹۹۸۴

علی‌اکبر محرابیان در بازدید از ایستگاه راه‌آهن ملایر و تاسیسات خط آهن این شهرستان گفت: راه‌آهن غرب کشور پروژه‌ای پنج مرحله‌ای است که مرحله اول آن در ملایر پیشرفت قابل قبولی داشته، مرحله اتصال کرمانشاه به مرز خسروی نیز از ابتدای امسال فعال شده و اعتبارات خوبی برای این پروژه پیش‌بینی شده است.

وی تصریح کرد: راه‌آهن غرب کشور، ملایر را به نهاوند و استان همدان را به کرمانشاه و سپس مرز خسروی متصل خواهد کرد.

محرابیان از پیشرفت 63 درصدی عملیات زیرسازی راه‌آهن ملایر به کرمانشاه خبر داد و افزود: ظرف دو تا سه ماه آینده عملیات روسازی این طرح نیز آغاز خواهد شد.

وی با ابراز نارضایتی از سرعت کار در اتصال خط آهن به کرمانشاه اظهار کرد: در سفر اخیر رییس جمهور به استان کرمانشاه، پیمانکار این پروژه خلع ید شد و پیمانکار جدید ظرف 12 روز گذشته این پروژه را تحویل گرفته است.

مدیر پروژه زیرسازی راه‌آهن غرب کشور نیز در این بازدید گفت: طول مسیر راه‌آهن ملایر تا کرمانشاه 177 کیلومتر است که 73 کیلومتر از این مقدار از «چشمه علی محمد» تا ایستگاه راه‌آهن در حوزه شهرستان ملایر قرار دارد.

سیدحافظ سادات‌نژاد با بیان این مطلب ادامه داد: مجموع اعتبارات اختصاص یافته به این طرح تاکنون 450 میلیارد تومان بوده است.

وی با بیان اینکه زیرسازی پروژه اتصال راه‌آهن ملایر به کرمانشاه تا بهمن ماه سالجاری به پایان خواهد رسید، گفت: عملیات روسازی این طرح نیز خردادماه سال 92 به اتمام خواهد رسید. (ایسنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها