سرهنگ محمدصادق پهلوان در گفتوگو با ایرنا با اشاره به کلاهبرداری و دستگیری متهم افزود: در پی دریافت گزارشی مبنی بر این که فردی به نام علیرضا کارمند اخراجی یکی از شرکتهای خدماتی با تشکیل موسسهای تقلبی به نام «انجمن امداد و نجات ایران» با هدف کلاهبرداری اقدام به جذب نیرو در برخی شهرستانهای استان میکند، بلافاصله موضوع در دستور کار ماموران پلیس اطلاعات و امنیت این فرماندهی قرار گرفت.
وی اظهار کرد: ماموران با انجام اقدامات اطلاعاتی وی را شناسایی کردند. در تحقیقات پلیسی معلوم شد، متهم به کلاهبرداری با تبلیغات گسترده در فضای مجازی و برخی محافل عمومی از شهروندان و افراد متقاضی کار با وعده دروغین جذب در این شرکت مردمی و غیردولتی از 500 هزار تا دو میلیون ریال کلاهبرداری کرده است.
فرمانده انتظامی آمل افزود: ماموران با شناسایی مخفیگاه این فرد و با هماهنگی مقام قضایی، وی را در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند.
سرهنگ پهلوان گفت: متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضایی این منطقه شد و پس از صدور حکم قضایی با قرار وثیقه یک میلیارد ریالی روانه زندان آمل شد.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم