قاتل برادر در کوهستان به دام افتاد

فرمانده انتظامی شهرستان جیرفت در استان کرمان از دستگیری قاتل فراری پس از 12 ساعت در کوهستان خبر داد.
کد خبر: ۴۹۷۳۱۴

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سرهنگ عباس ابراهیمی با اعلام این خبر گفت: در پی تماس یکی از شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی 110 مبنی بر کشف جسدی در حاشیه شهر جیرفت ماموران کلانتری به محل اعزام شدند و موضوع را بررسی کردند.

این مقام مسئول گفت: در بررسی اولیه معلوم شد جوانی سی ساله به طرز مشکوکی به قتل رسیده و جسد وی در بیابان‌های حاشیه شهر رها شده که با دستور قضایی مبنی بر انتقال جسد، دستگیری قاتل در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.

سرهنگ ابراهیمی خاطرنشان کرد: در تحقیقات تکمیلی معلوم شد مقتول چند بار با برادر خود مشاجره و درگیری داشته است و ساعاتی قبل از قتل نیز برادر وی در محل وقوع جرم دیده شده است که تلاش برای دستگیری برادر مقتول آغاز شد.

فرمانده انتظامی جیرفت تصریح کرد: با تحقیقات گسترده پلیس مشخص شد متهم تحت تعقیب در کوه‌های اطراف روستایی در حاشیه شهر مخفی شده است که ماموران در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند و به پلیس آگاهی انتقال دادند. ابراهیمی یادآور شد: قاتل پس از رو‌به‌رو شدن با مدارک جمع‌آوری شده توسط پلیس جیرفت به جرم خود اعتراف و انگیزه قتل را اختلافات خانوادگی بیان کرد. با دستور قضایی تحقیق در این زمینه ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها