قراردادهای ولوو در عراق برای تجهیزات ساخت و ساز

جام جم آنلاین: گروه سوئدی ولوو روز دوشنبه 4 اکتبر با صدور بیانیه ای اعلام کرد این شرکت قراردادهایی از واشنگتن به ارزش کلی 30 میلیون دلار برای تولید وتحویل تجهیزات ساخت و ساز به عراق را به دست آورده است.
کد خبر: ۴۹۵۲۸

volvo2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، گروه ولوو در بیانیه خود خاطرنشان کرد براساس مفاد این قراردادها ولوو باید ظرف 2 سال بیش از 200 دستگاه تجهیزات کارگاهی ساختمانی را برای بازسازی عراق تحویل دهد.
تولید این تجهیزات در کارخانه های مختلف گروه ولوو در سوئد ، کانادا ، آلمان ، هلند و ایالات متحده انجام شده و نخستین محموله های تجهیزات کارگاهی ساختمانی در ماه نوامبر تحویل داده می شوند.

volvo1

این تجهیزات از طریق دریا به بندر بصره عراق حمل می شوند.
شعبه ولووکنستراکشین اکیپمنت سال های زیادی در عراق فعالیت داشته است.
گروه ولوو علاوه بر تولید دستگاه ها و تجهیزات ساخت و ساز ، خودروهای سنگین مارک ولوو ، رنو و ماک ، اتوبوس و موتورهای کشتی و قایق تولید می کند.
بخش خودروهای سواری ولوو یک شعبه گروه خودروسازی امریکایی فورد است.

میتسوبیشی نخستین خودروساز ژاپنی در عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها