حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
به گزارش پرس تی وی ، شرکت کنندگان در تظاهرات اعتراض آمیز در شهرهای ریاض و مکه خواستار آزادی زندانیان سیاسی شدند.بر اساس گزارش های دریافتی، حدود 30 هزار زندانی سیاسی در عربستان وجود دارد.
تظاهرات ضد رژیم در ماههای اخیر در شهرهای مختلف عربستان افزایش یافته است و کانون آن در استان نفت خیز شرقی است.
در همین حال فؤاد ابراهیم فعال سیاسی عربستانی در گفتگو با شبکه العالم با اشاره به این که رژیم آل سعود از اشتباهات خود و رژیم های کشورهای همسایه عبرت نمی گیرد تأکید کرد سرکوبگری ها مردم عربستان را از ادامه تحرکات خود باز نمی دارد.
فؤاد ابراهیم گفت:اقدامات علیه تظاهرات کنندگان در عربستان در چارچوب سیاست های سرکوبگرانه رژیم آل سعود علیه مردم صورت می گیرد.این سیاست باعث افزایش نقض حقوق بشر می شود و نتیجهای جز افزایش مقاومت مردم برای درخواست حقوق مشروع خود نخواهد داشت.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....