حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
محمد مهدی راسخ در گفتوگو با فارس، بااشاره به ورود یک هیات کرهای به ایران و اینکه استراتژی بخش خصوصی درباره مواضع اخیر کرهایها در همسویی با تحریم نفت ایران چیست، گفت: بخش خصوصی مخالف تحریمهای نظام سلطه است و همواره سعی دارد با شرکای تجاری کشور ارتباط بهینهای برقرار کند.
وی افزود: ما معتقدیم بخش خصوصی کره نیز باید ارتباط خود را با بخش خصوصی کشور ما همچنان حفظ کند، چرا که در غیر این صورت بخش خصوصی کره آسیب بیشتری میبیند. اقتصاد کشور جمهوری کره بر پایه اقتصاد آزاد است و بخش خصوصی این کشور در پیشانی مراودات و مناسبات تجاری قرار دارد.
مدیرکل اتاق تهران گفت: ایران نقش مهمی در تأمین انرژی مورد نیاز صنایع کشور کره دارد و در سالهای اخیر 10 درصد انرژی این کشور را ایران تأمین کرده است.
راسخ گفت: محور توسعه کشور کره مبتنی بر صادرات است و ما معتقدیم تحریم اخیر نفت ایران از سوی کره به دلیل فشار کشورهای غربی و آمریکا بوده است و اگر کره بخواهد از سیاستهای تحریمی دنبالهروی کند زیان اقتصادی میبیند.
راسخ گفت: بیش از 2000 شرکت کرهای به کشور ما صادرات دارند، لذا حمایت از سیاستهای تحریمی ضربات سنگینی به آنها وارد میکند چرا که تجار کرهای تحمل از دست دادن بازار ایران را ندارند لذا باید با همفکری طرفهای تجاری ایرانی راه فرار از این معضل را پیدا کنیم.
راسخ گفت: کرهایها نگرانند که چین بازار این کشور را در ایران تصاحب کند، لذا باید بخش خصوصی کشور کره در این خصوص آگاهی لازم را داشته باشد.
راسخ گفت: مقامات کرهای باید با در نظر گرفتن منافع ملی دو کشور اسیر بازیهای سیاسی نشوند.
پس از اعلام تصمیم قاطع ایران مبنی بر اینکه اگر کره جنوبی به تحریم نفتی غرب علیه ایران بپیوندد، ایران واردات هرگونه کالا از این کشور را قطع خواهد کرد، دیروز یک مقام دولت کره در گفتوگو با یک خبرگزاری این کشور از برقراری دوباره خرید نفت از ایران با نفتکشهای ایرانی خبر داد. در همین حال بلافاصله نیز هیات تجاری کره وارد ایران شد.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....