حادثه در جهان

انفجار در رستوران‌چینی 13 مجروح بر جا گذاشت

وقوع یک انفجار در رستورانی در شمال‌شرق چین دست‌کم 13 نفر را روانه بیمارستان کرد. در این انفجار که صبح دیروز در رستورانی در استان «هیلونگ‌جیانگ» رخ داد، 13 نفر مجروح شدند و حال دو نفر از مجروحان نیز وخیم اعلام شده است.
کد خبر: ۴۸۴۱۷۹

یکی از مقامات دولتی این استان گفت: این انفجار ساعت 6 و 50 دقیقه دیروز به وقت محلی در این رستوران اتفاق افتاد که تاکنون مجروح شدن 13 نفر تائید شده است.

به گزارش شینهوا، هنوز علت وقوع این انفجار مشخص نشده است .‌ ایسنا

قتل پدر با شیر مسموم

بنابر اعلام پلیس هند، پسری به دلیل اختلاف مالی با پدرش او را با شیر مسموم به قتل رساند.

پلیس محلی استان پنجاب اعلام کرد: پس از این که شواهدی مبنی بر متهم بودن پسر توسط پلیس جمع‌آوری شد، متهم اعتراف کرد پدرش را با شیر مسموم به قتل رسانده است. این مرد به پلیس گفت: به دلیل اختلاف مالی با پدرم، تصمیم گرفتم او را به قتل برسانم. بنابراین یک لیوان شیر مسموم به او خوراندم. همچنین برای این‌که از مرگ او مطمئن شوم به او شوک‌الکتریکی دادم.

طبق اعلام پلیس پنجاب، متهم پس از ارتکاب این جنایت، جسد پدرش را داخل مخزن فاضلاب رها کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی گلف‌نیوز، متهم پس از کشتن پدرش و برای گمراه‌کردن خانواده، به اداره پلیس رفت و ادعا کرد پدرش ناپدید شده است، اما پلیس با به دست آوردن سرنخ‌های لازم، متهم بودن او را اثبات کرد. ‌‌/‌ ایسنا

پلیس در تعقیب قاتل گردن‌زن

پلیس استرالیا در تعقیب و گریزی گسترده به دنبال متهمی است که پس از گردن زدن قربانی خود متواری شده است.

بنابر اعلام پلیس استرالیا، بیش از صد افسر پلیس در حومه منطقه داروین به دنبال جاناتان استنبرگ پنجاه و شش ساله هستند. پلیس با حضور در محل قتل اعلام کرد: قاتل پس از کشتن مقتول پنجاه و چهار ساله و گردن زدن او، سر مقتول را از منزل خارج کرده و به جای آن کلاهی روی جسد گذاشته و فرار کرده‌ است. به گزارش خبرگزاری فرانسه، پلیس استرالیا اعلام کرد: این مرد به احتمال زیاد مسلح است و می‌تواند برای اطرافیانش خطرناک باشد./‌ ایسنا

خروج تومور 14 کیلویی از بدن یک کودک 2 ساله

پزشکان مکزیکی در یک جراحی موفقیت‌آمیز توانستند غده حدود 14 کیلوگرمی را از بدن کودک دو ساله‌ای بیرون آورند.

این کودک دو ساله زمانی که متولد شد غده‌ای خوش‌خیم در سمت راست بدنش داشت، اما با گذشت زمان این غده بزرگ شد و تقریبا کل سمت راست بدن او را گرفت. پزشکان بیمارستان لارازا با موفقیت‌آمیز خواندن این عمل جراحی 10 ساعته گفتند: غده از وزن این پسر که حدود 12 کیلوگرم است، سنگین‌تر بود. به گفته هرناندز، یکی از پزشکان این تیم پزشکی، این اولین جراحی در این بیمارستان است که در آن غده‌ای با این حجم از بدن یک انسان بیرون آورده شده است.

به گزارش روزنامه دیلی‌میل، سال 2010 نیز غده‌ای به وزن حدود 25 کیلوگرم از رحم یک زن 54 ساله در آرژانتین بیرون آورده شد./‌ ایرنا

افزایش تلفات رانش گل و لای و سیل در بنگلادش به 94 نفر

مقامات بنگلادشی روز چهارشنبه گفتند 94 نفر بر اثر رانش گل و لای و جاری شدن سیلاب‌های ناگهانی در جنوب شرقی این کشور که پس از سه روز بارندگی و قطع راه‌های مواصلاتی رخ داد، جان باخته‌اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از چیتاگونگ، سراج الحق‌خان، از مقامات محلی بنگلادش گفت: ارتش برای کمک به عملیات امداد در منطقه تپه‌ای چیتاگونگ که رانش زمین در آنجا رخ داده، مستقر شده است. وی هشدار داد با دسترسی به مناطق دورافتاده‌تر ممکن است آمار قربانیان افزایش یابد.مقامات بنگلادشی گفته‌اند تاکنون 36 جسد در محل چندین حادثه رانش گل و لای کشف شده است.

به گفته این مقامات، بیشتر قربانیان هنگامی که خواب بودند، زیر توده‌های انبوه گل و لای زنده مدفون شده‌اند.

در بندر چیتاگونگ و مناطق اطراف آن، هزاران نفر از مردم در خانه‌های کلبه‌ای که در دامنه تپه‌ها بنا شده‌ است، زندگی می‌کنند و به همین دلیل آنها در برابر حوادث طبیعی مانند رانش گل و لای بسیار آسیب‌پذیر هستند./ واحد مرکزی خبر

شهروند عربستانی 4 سال اشتباهی زندان بود

یک شهروند عربستانی به دلیل اشتباه مسئولان امنیتی سعودی چهار سال از عمر خود را در زندان سپری کرد.

به گزارش پایگاه اینترنتی شبکه العالم، عبدالرحیم الجهنی، شهروند عربستانی نزدیک به چهار سال از عمر خود را در زندان گذراند، این در حالی است که وی طبق حکم دادگاه قرار بود فقط 9 ماه زندانی شود.

این شهروند عربستانی اکنون در انتظار رأی دادگاه اداری درباره باقیمانده دوران زندان و همچنین اجرای حکم 50 ضربه شلاق است که طبق حکم قرار است طی پنج مرحله 15 روزه انجام شود. در حالی که دادگاه اداری 152 هزار و 700 ریال سعودی را به عنوان غرامت برای وی تعیین کرده، او خواستار ده میلیون ریال غرامت برای جبران این اشتباه شده است.الجهنی به اتهام سرقت به 9 ماه زندان و 50 ضربه شلاق محکوم شده بود؛ اتهامی که وی همواره آن را رد کرده است./ واحد مرکزی خبر

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها