راه‌آهن اردبیل سال 92 افتتاح نمی‌شود

در حالی که مسئولان وزارت راه و شهرسازی از اتمام راه‌آهن اردبیل ـ میانه در سال 92 خبر می‌دهند، اما مدیرکل راه و ترابری اردبیل گفت: این طرح در سال 92 افتتاح نمی‌شود.
کد خبر: ۴۸۳۰۰۶

محمدکریم هدایتی با بیان این که پروژه راه‌آهن اردبیل به عنوان پروژه‌های مهر ماندگار در نظر گرفته شده است، افزود: تمامی قطعات این طرح با توجه به اختصاص اعتبارات فعال و تاکنون دارای 42 درصد پیشرفت فیزیکی است.

وی افزود: با توجه به حجم عملیاتی که این طرح دارد درباره زمان قطعی پایان احداث این طرح هیچ اظهارنظری نمی‌توان کرد.

مدیرکل راه و ترابری استان اردبیل بیان کرد: مطالعات ایجاد راه‌آهن در پارس‌آباد هنوز در قالب فاینانس بوده و به عملیات اجرایی نرفته است و دلیل آن هم به محدودیت اعتبارات برمی‌گردد. بدون شک در آینده مسئولان بعد از اتمام راه‌آهن اردبیل ـ میانه این طرح را نیز عملیاتی خواهند کرد.

وی با بیان این که افتتاح پروژه راه اردبیل ـ سرچم یکی از مهم‌ترین طرح‌های این استان بود که خوشحالی مردم را فراهم کرد، افزود: هر نقصی این طرح داشته تاکنون برطرف شده و جای هیچ نوع گلایه‌ای باقی نمانده است و اگر هفته‌ای یک بار ریزشی صورت می‌گیرد و مسیر بسته می‌شود به دلیل انفجاراتی است که در بالادست آن در پروژه راه‌آهن انجام می‌شود و نیز کار کردن ماشین‌آلات سنگین در اطراف و بارندگی‌های بیش از اندازه امسال است.(مهر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها