ثبت‌نام کلاس‌های تابستانی از فردا

تاریخ ثبت‌نام و انتخاب واحد کلاس‌های دوره تابستانی طبق ضوابط از اول تیرماه شروع می‌شود و زمان تشکیل کلاس‌‌های دوره تابستانی از هفته چهارم تیرماه و خاتمه آن پایان مردادماه خواهد بود.
کد خبر: ۴۸۲۱۷۸

به گزارش فارس، در شیوه‌نامه برگزاری کلاس‌های دوره تابستانی دانش‌آموزان دوره متوسطه آمده است: کمیته اجرایی در اداره کل آموزش و پرورش استان با مسئولیت مدیرکل، مرکب از معاونان آموزش متوسطه، پشتیبانی، رئیس گروه متوسطه نظری و رئیس اداره فنی و حرفه‌ای و کاردانش، رئیس گروه تکنولوژی و گروه‌های آموزشی، رئیس اداره سنجش و ارزشیابی تحصیلی، مدیریت حراست و مدیریت ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات تشکیل می‌شود که این ستاد برنامه‌ریزی کلی را تعیین و نظارت بر حسن اجرای دستورالعمل را عهده‌دار است.

کمیته اجرایی در مناطق آموزش و پرورش نیز مشابه کمیته اجرایی اداره کل آموزش و پرورش استان با مسئولیت رئیس اداره آموزش و پرورش تشکیل می‌شود و تا پایان دوره تابستانی ادامه دارد.

طول آموزش تابستانی 6 هفته

براساس این شیوه‌نامه طول دوره برگزاری کلاس‌های تابستانی شش هفته (پنج هفته آموزش و یک هفته آزمون) است؛ تاریخ ثبت‌نام و انتخاب واحد کلاس‌های دوره تابستانی طبق ضوابط از اول تیرماه شروع می‌شود و زمان تشکیل کلاس‌‌های دوره تابستانی از هفته چهارم تیرماه و خاتمه آن پایان مردادماه خواهد بود.

امتحانات این دوره از اول شهریورماه شروع خواهد شد و مطابق ماده یک ـ 55 آیین‌نامه آموزشی دوره سه ساله متوسطه روزانه، دانش‌آموزان شرکت‌کننده در دوره تابستانی از نمره مستمر در هر درس برخوردار خواهند شد؛ دانش‌آموزان مجاز خواهند بود حداکثر 10 واحد از درس‌های باقیمانده را به صورت حضوری در مرکز مجری دوره تابستانی انتخاب کنند.

شرکت در کلاس‌های جبرانی اجباری نیست

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش همچنین با بیان این که کلاس‌های جبرانی در ساعت آموزشی مدارس به هیچ عنوان اجباری نیست، گفت: چهار روز در هفته ساعت پایان مدارس 13 خواهد بود و یک روز 14 تا 14 و 15 دقیقه می‌شود.

ابراهیم سحرخیز، در پاسخ به این که «آیا تمام مدارس کشور یک نوبته خواهند شد تا پنجشنبه‌ها تعطیل شوند؟»، توضیح داد: طرح تعطیلی پنجشنبه‌های مدارس در مدرسه‌های یک نوبته اجرا خواهد شد که بیش از 90 درصد مدارس راهنمایی و متوسطه کشور در سال تحصیلی جدید یک نوبته می‌شوند و براحتی می‌توان این طرح را اجرا کرد. وی با بیان این که ساعت درسی دانش‌آموزان به گونه‌ای است که می‌توان طرح تعطیلی پنجشنبه‌ها را اجرا کرد، ادامه داد: ساعات درسی دانش‌آموزان این قابلیت را دارد که طی پنج روز برنامه‌ریزی شود و مشکلی پیش نیاید.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها