به گزارش ایرنا، 'محمود احمدی نژاد' ظهر امروز (دوشنبه) پس از افتتاح چند پروژه عمرانی در استان کرمانشاه در مراسمی در محل نیروگاه سیکل ترکیبی زاگرس افزود: آنها با دروغ گویی و اتهامات بی اساس به راحتی دیگران را متهم می کنند در حالی که نمی توانند حرف های خود را ثابت کنند.
وی تصریح کرد: آنان متوجه حرف ها و اقدامات خود نیستند و فکر می کنند با دروغ گویی و خراب جلوه دادن کشور خود را مشهور می کنند.
رییس جمهور ادامه داد: برخی در کشور هر چه دلشان می خواهد علیه دیگران می گویند و تصویر بدی از جامعه و کشور به دنیا مخابره می کنند؛ در حالی که در آن سوی دنیا همین مسایل را منتشر می کنند.
ساختن کشور باید متکی بر استعداد، و اندیشه و فرهنگ ایرانی باشد
رییس جمهور ساختن ایران اسلامی را مهمترین وظیفه و مأموریت اصلی مسئولان و همه مردم عنوان کرد و گفت : ساختن و آبادانی ایران اسلامی باید متکی بر استعداد، سرمایه گذاری، توان مهندسان و کارگران ایرانی، اندیشه و فرهنگ ایرانی ساخته شود و این مهمترین ماموریت مسئولان و مردم است .
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد پیش از ظهر امروز (دوشنبه) در مراسم آغاز عملیات اجرایی راه آهن کرمانشاه – خسروی ، افتتاح نیروگاه گازی زاگرس و 15 هزار و 870 واحد مسکن مهر در سطح استان کرمانشاه، به بهره برداری از واحد های مسکن مهر در این استان اشاره کرد و گفت : نزدیک به 16 هزار واحد مسکونی در قالب طرح های مسکن مهر آماده و در اختیار مردم شهرها و روستاهای استان کرمانشاه قرار گرفت که برای تکمیل و احداث این پروژه ها جمع کثیری از توان مهندسی و علمی کشور بسیج شده است .
احمدی نژاد با بیان اینکه پروژه های مسکن مهر به لحاظ طراحی ، ساخت و کیفیت در سطح خوب و بالایی قرار دارد،گفت : به لطف خدا تا پایان سال 117 هزار واحد باقی مانده در استان کرمانشاه نیز به پایان رسیده و در اختیار مالکان قرار خواهد گرفت.
رییس جمهور با بیان اینکه طرح مسکن مهر طرحی گسترده و عظیم بوده و حدود 4 میلیون واحدی که در برنامه برای احداث وجود دارد اشاره کرد، گفت : احداث این واحد ها در حقیقت آغاز راه است، باید به سمتی برویم که شهرسازی ، معماری و مهندسی ما دگرگون شده و به گونه ای باشد که از لحاظ طراحی و مهندسی مطابق با مهندسی روز دنیا باشد و از لحاظ معماری نیز ویژگی های انسانی و متعالی را در ساخت مسکن رعایت کنیم، چرا که شهر و مسکن باید در خدمت آرامش ، تعالی، روح و روان، ارزشهای الهی و انسانی و در خدمت همدلی و انسجام باشد.
وی همچنین با اشاره به افتتاح نیروگاه گازی زاگرس کرمانشاه و آغاز عملیات اجرایی راه آهن کرمانشاه – خسروی ، خاطر نشان کرد : پروژه احداث راه آهن از طرح های بزرگ کشور محسوب می شود و به فضل الهی با تکمیل فاز قبلی این پروژه که از ملایر آغاز شده و افتتاح بخش جدید آن و پیوستنش به شبکه ریلی کشور شاهد تحول بزرگی در جابجایی مسافر و کالا خواهیم بود که همین امر زمینه رشد ، پیشرفت و آبادانی ایران اسلامی را فراهم خواهد کرد.
رییس جمهور با بیان اینکه امروز در مجموع یک هزار و 656 میلیارد تومان ، طرح و پروژه در استان کرمانشاه مورد بهره برداری قرار گرفت ، اظهار امیدواری کرد با همت همه دست اندرکاران این پروژه ها زودتر تکمیل و در اختیار مردم قرار گیرد .
دکتر احمدی نژاد همچنین با اشاره به برنامه های دولت در خصوص اجرا و تکمیل پروژه های آبی در استان کرمانشاه نیز گفت : طبق گزارشات ارائه شده تمامی طرح های آبی در استان کرمانشاه در حال احداث است که یکی از آنها با احتساب شبکه های پایین دستی و آبیاری در حدود 5 هزار میلیارد تومان سرمایه گذاری داشته که امیدواریم تا پایان سال 92 آماده و مورد استفاده مردم قرار گیرد .
دکتر احمدی نژاد افزود : ملت ایران نشان داد که می توان در دوره ای 8 ساله به میزان سه برابر دوره های قبل کار و تلاش کرد و طرح های عظیم تحولی را در کشور پیاده و اجرا نمود.
رییس جمهور تصریح کرد : ظرفیت ملت ایران برای انجام کارهای بزرگ ، بی پایان و ممتاز است .
وی همچنین در ابتدای سخنان خود مردم استان کرمانشاه را مردمانی مومن ، پرتلاش ، مصمم و انقلابی توصیف کرد و اظهار داشت : مردم این استان نزدیک به یک هزار و 400 سال در خط مستقیم توحید، عدالت واسلام ناب محمدی (ص) زندگی کرده و افتخارات فراوانی را تقدیم ملت ایران و جامعه بشری نموده اند.
رییس جمهور تاکید کرد : مردم این دیار در طول تاریخ و در دامان پرمهر خود مجاهدان، علما و برجستگان بسیاری را تربیت کرده به ایران اسلامی و جامعه بشری تقدیم کرده اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم