"علی نیکزاد" وزیر راه و شهرسازی با اعلام این خبر که20 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در چهارمحال و بختیاری افتتاح می شود؛ افزود: از این تعداد واحد مسکونی بیش از شش هزار واحد مسکونی روستایی است و 10 هزار و 500 واحد شهری و بافت قدیم است.
نیکزاد با بیان اینکه دولت نهم و دهم 66 هزار واحد مسکونی شهری و روستایی در این استان ساخته و در دست احداث دارد که تاکنون 28 هزار واحد تاکنون افتتاح شده است؛ افزود: از واحد های افتتاح شده 28 هزار تای آن تاکنون افتتاح شده است و از این افتتاح شده ها، چهار هزار و 500 تای آن شهری و مابقی روستایی بوده است.
وزیر راه و شهرسازی همچنین اعلام کرد: در سال 92، 18 هزار واحد مسکونی دیگر در این استان احداث می شود و علاوه بر این ها 100 میلیارد تومان نیز برای هشت پروژه بیمارستان و یک بزرگراه در نظر گرفته شده است.(مهر)
در گفتوگو با دکتر عنادی مطرح شد:
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد