"سید خلف موسوی" مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تعداد تعاونیهای مرزنشین این استان را 33 شرکت با 339 هزار و 517 عضو اعلام کرد و گفت: این تعداد تعاونی با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و 567 هزار و 792 نفر برای دریافت سهمیه ارزی معرفی شدهاند.
وی فروش سهمیه ارزی تعاونیهای مرزنشین به اشخاص حقیقی و حقوقی یا واسطه و تجار را غیرقانونی دانست و تأکید کرد: با افرادی که اقدام به فروش سهمیه ارزی تعاونیهای مرزنشین به اشخاص کنند، برخورد میشود.
هم اکنون 34 شرکت تعاونی مرزنشینان با 344 هزار و 964 عضو که یک میلیون و 243 هزار و 219 نفر را تحت تکفل دارند در زمینه صادرات و واردات کالا مشغول فعالیتاند.(فارس)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
«جامجم» در گفتوگو با کارشناسان به بیماری گوارشی شایع شده در کشور پرداخته است
خانواده مهدیه اسفندیاری در گفتگو با جام جم از ۱۳۸ روز زندان انفرادی خواهرشان میگویند
درگفتوگو با دکتر محمدعلی بهمنی قاجار، واکنش ملت ایران به مداخلات خارجی و منفوربودن تجزیهطلبان را مورد بررسی قرار دادیم