تذکر کتبی 36 نماینده مجلس برای جلوگیری از تعلیق قایقرانی

پیامدهای برکناری احمد دنیا مالی از راس فدراسیون قایقرانی، با تذکر کتبی 36 نماینده مجلس به رئیس‌جمهور و همچنین فدراسیون بین‌المللی روئینگ وارد مرحله جدیدی شد.
کد خبر: ۴۷۹۰۶۴

وزارت ورزش در شرایطی طی روزهای گذشته به تغییر در راس 5 فدراسیون دست زد که هیچ گاه تصورش را نمی‌کرد، دست‌کم برکناری یکی از این 5 رئیس فدراسیون یعنی فدراسیون قایقرانی و در راس آن احمد دنیا مالی تا این حد به چالشی جدی برای مجموعه ورزش ایران تبدیل شود. مخالفت شدید کمیته ملی المپیک، انتقاد بی‌پروای رسانه‌ها و کارشناسان، تعلیق قایقرانی ایران از سوی فدراسیون بین‌المللی کانو و ورود کمیته بین‌المللی المپیک به این ماجرا تنها بخشی از پیامدهای این تصمیم بحث‌برانگیز وزارت ورزش بود. در همین راستا دیروز هم 36 نفر از نمایندگان مجلس در تذکری کتبی خطاب به رئیس‌جمهور خواستار اقدام عاجل برای جلوگیری از تعلیق عضویت فدراسیون قایقرانی ایران در فدراسیون جهانی و رفع بهانه دخالت دولت در امور ورزش از سوی کمیته بین‌المللی المپیک و همچنین فراهم ساختن امنیت روحی و آرامش برای ورزشکاران کشورمان در‌ آستانه المپیک 2012 لندن شدند.

اما در شرایطی که وزارت ورزش تا به حال استدلال قابل‌قبولی برای برکناری رئیس موفق فدراسیون قایقرانی نداشته است، دیروز دبیر کل فدراسیون بین‌المللی روئینگ هم در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس تصریح کرد: ما در این رابطه نامه‌ای را به کمیته ملی المپیک ایران فرستاده‌ایم و می‌خواهیم بدانیم در جریان برکناری دنیامالی چه اتفاقاتی افتاده است و پس از آن درباره این موضوع تصمیم‌گیری خواهیم کرد. با توجه به این‌که وزارت ورزش تا پایان وقت اداری دیروز برای پاسخگویی به مراجع بین‌المللی فرصت داشت، انصاری‌فرد، مدیر روابط عمومی این وزارتخانه از ارسال جواب ایران به فدراسیون جهانی کانو خبر داد، اما از جزئیات نامه ارسال شده ابراز بی‌اطلاعی کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها