در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
"مجید آذر"با اشاره به اینکه استفاده از گوشت بوقلمون چند سالی است که در کشور ما افزایش یافته است، گفت: گوشت این پرنده حاوی هردو نوع گوشت سفید و قرمزاست، به طوری که 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن تیره و در ناحیه رانها قرار دارد و هریک از این گوشتها از نظر طعم و مزه باهم متفاوتند.
آذر اضافه کرد: گوشت سینه و بالها سفید و لذیذ است و گوشت قرمز آن که اغلب در رانها یافت میشود، بسیار نرم و طعمی شبیه گوشت پرندگان وحشی یا شکاری را دارد و افزایش حجم توده گوشت قسمتهای سینه و ران نسبت به حجم استخوان و در نتیجه ضایعات کمتر نسبت به گوشتهای مشابه ویژگی برجسته بوقلمون است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت: گوشت بوقلمون به دلیل بافت ویژهای که دارد هنگام طبخ حجم خود را از دست نمیدهد و به دلیل داشتن پروتئین بالا، حداقل چربی اشباع، کمترین سطح کلسترول و فقدان چربی میان بافتی در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است و منبع خوبی از ویتامینهای A، B1، B3، B6، B12 و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه تریپتوفان به شمار میرود.
این مقام مسوول با بیان اینکه استان مرکزی دارای رتبه چهارم در کشور از نظر تولید گوشت بوقلمون است، افزود: در استان مرکزی 13 واحد پرورش بوقلمون وجود دارد با مجموع ظرفیت 80 هزار قطعه و در هر دوره که امکان پرورش 2 دوره بوقلمون در سال برای آنها وجود دارد که بزرگترین واحد آن در شهر کمیجان است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی در پایان گفت: در سال گذشته در استان مرکزی یک هزار و 800 تن گوشت بوقلمون در استان تولید و روانه بازار مصرف شد.(ایسنا)
در واکنش به حمله رژیم صهیونیستی به ایران مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی برکه از رهبران حماس در گفتوگو با «جامجم»:
گفتوگوی «جامجم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر
یک کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با جام جم آنلاین:
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد