آغاز مبارزات انتخاباتی در افغانستان

جام جم آنلاین: مبارزات رسمی برای انتخاب نخستین رئیس جمهوری افغانستان با رای مستقیم مردم این کشور، از روز سه شنبه آغاز شد.
کد خبر: ۴۷۷۲۱
به گزارش رویترز این آزمایشی مهم در زمینه دولت سازی به وسیله جورج بوش است که در سال 2001 به بهانه دستگیری اعضای القاعده افغانستان را اشغال و حکومت طالبان را برانداخت.
انتظار می رود حامد کرزای رئیس جمهوری موقت افغانستان که تحت حمایت امریکا و غرب است در انتخابات برنده شود اما رقبا ممکن است انتخابات را به مرحله دوم بکشانند.
طالبان قول داده اند مانع از انجام انتخابات شوند اما بوش امیدوار است انتخابات بدون مشکلی انجام شود تا از آن برای مبارزات انتخاباتی امریکا استفاده کند.
حالا که تهاجم امریکا به عراق با دشواری های فراوان مواجه شده و اکثر مردم امریکا با آن مخالفند بوش درصدد است از افغانستان به عنوان یک موفقیت نسبی سیاست خارجی خود سود برد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها