در پی یک رشته خرابکاری ، صادرات نفت عراق در خطر است

جام جم آنلاین: در یک خرابکاری جدید در روز شنبه 4 سپتامبر علیه 2 خط لوله نفت جنوب عراق صادرات نفت عراق در معرض یک خطر جدی قرار گرفته است و اقتصاد شکننده این کشور در تهدید فلج شدن بوده و موجب افزایش قیمت های نفت در بازارهای جهانی خواهد شد.
کد خبر: ۴۷۵۴۱

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، جبار علی ال لعیبی مدیرکل شرکت نفت جنوب عراق گفت: بر اثر خرابکاری دو خط لوله انتقال نفت موازی به شدت آسیب دیده اند.

oil2

یک خط لوله نفت را به نیروگاه برق حریثه در 10 کیلومتری شمال بصره انتقال می دهد و خط لوله دیگر نفت را از منطقه نهرالعمر به زبیر منتقل می کند.
او افزود صادرات نفت جنوب عراق دچار اختلال شده اما هنوز نمی توان میزان خسارات وارده را برآرود کرد.
خرابکاری در این خط لوله 48 ساعت پس از یک خرابکاری در خط لوله انتقال نفت شمال عراق رخ داده است.
بر اثر این خرابکاری صادرات نفت شمال عراق از حوزه های نفتی کرکوک به پایانه نفتی جیهان ترکیه به کلی متوقف شده است.
در عین حال روز شنبه یک خرابکاری دیگر انتقال نفت حوزه کرکوک به پالایشگاه بایجی را متوقف کرده است.

oil1

هم اکنون چندین خط لوله انتقال نفت عراق بر اثر خرابکاری آسیب دیده اند.آتش سوزی خط لوله شمال عراق هنوز ادامه دارد.
با توجه به یک رشته خرابکاری های جدید در خطوط انتقال نفت عراق در روزهای اخیر اقتصاد شکننده عراق که وابسته به صادرات نفت است در معرض فلج شدن قرار گرفته است.

خرابکاری در 8 خط لوله نفتی در جنوب عراق
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها