به گزارش روز شنبه جام جم آنلاین به نقل از یورونیوز، اولاند گفته رشد اقتصادی و افزایش مالیات می تواند جایگزین تدابیر سخت گیرانه اقتصادی باشد.
اما دیوید کامرون نخست وزیر محافظه کار بریتانیا بی درنگ این اقدام را بی ثمر خواند.
وی گفت :نظر من در باره مالیات بر معاملات تجاری روشن است. با تعیین مالیات های جدید به رشد اقتصادی در اروپا و یا بریتانیا نمی رسیم بلکه دراصل هم به ضرر مردم و هم نهاد های مالی است. به نظر من تدبیر مناسبی نیست و من از آن حمایت نخواهم کرد.
در حالی که بحران سیاسی و اقتصادی جدی، خروج از منطقه یورو را در چشم انداز سیاسی یونان قرار داده، خوزه مانوئل باروسو رییس کمیسیون اتحادیه اروپا خوشبینانه گفت: یونان بخشی از خانواده اروپا و پروژه یورو است و مطمئن هستم اتحادیه اروپا هر کاری برای حفظ آن انجام خواهد داد.
« ما به تعهدی که نسبت به یونان داریم احترام می گذاریم. انتظار داریم مقامات یونان هم به شرایطی که مشترکا برای کمک های مالی توافق کردیم متعهد بمانند.»
بر اساس این گزارش، روز اول گفتگو ها عمدتا به آشنایی با تازه واردهای گروه هشت، اولاند و ماریو مونتی اختصاص داشت.در مسئله مقابله با بحران اقتصادی، آنگلا مرکل کهنه کار این نشست در انزوا قرار گرفته است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم