در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش فارس و به نقل از بلومبرگ، متوقف شدن رشد اقتصادی فرانسه به چالش بزرگی برای فرانسیس اولاند رئیسجمهور جدید این کشور تبدیل خواهد شد.
بر اساس این گزارش کاهش کسری بودجه، بدهی و افزایش رشد اقتصادی مهمترین اولویتهای اولاند خواهد بود. بر این اساس موسسه آمار فرانسه اعلام کرد رشد اقتصادی این کشور نسبت به 3 ماه پایانی 2011 میلادی هیچ تغییری نداشته است. رشد اقتصادی دومین اقتصاد بزرگ منطقه یورو در این مدت به 1/0 درصد رسیده بود.
این گزارش افزود کارشناسان اقتصادی نیز پیش از این عدم تغییر رشد اقتصادی فرانسه در 3 ماه نخست 2012 را پیش بینی کرده بودند. بر این اساس نرخ بیکاری فرانسه هم اکنون به بالاترین حد خود در 12 سال اخیر رسیده است و میزان بدهیهای این کشور نیز به مرز 90 درصد تولید ناخالص داخلی رسیده است.
کمیسیون اروپا نیز پیشبینی کرد رشد اقتصادی فرانسه امسال به کمتر از 5/0 درصد و سال آینده نیز به 3/1 درصد خواهد رسید. دولت فرانسه این رقم را برای امسال 7/0درصد و سال آینده 75/1درصد اعلام کرده است.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: