رویانیان: توطئه‌گران باشگاه پرسپولیس بزودی معرفی می‌شوند

واکنش مدیرعامل به افشای خبر قرارداد با قاضی

امضای قرارداد با محمد قاضی، در شرایطی که نه فصل نقل و انتقالات لیگ برتر آغاز شده و نه فصل فوتبالی برای پرسپولیسی‌ها به اتمام رسیده، مدیرعامل این باشگاه را در موضع پاسخگویی به اخبار حاشیه‌ای تیم قرار داد.
کد خبر: ۴۷۴۳۲۱

محمد قاضی که برای حضور در دور جدید تمرینات تیم ملی در تهران به سر می‌برد، بعدازظهر روز یکشنبه در دفتر محمد رویانیان حاضر شد و بر سر امضای قرارداد داخلی با قرمزها به توافق رسید؛ قراردادی که پس از بازگشت این بازیکن از ازبکستان در هیات فوتبال به ثبت خواهد رسید.

در واقع قرار بود خبر پرسپولیسی شدن قاضی، همان زمان رسانه‌ای شود نه الان که هنوز دو بازی حساس این تیم در لیگ قهرمانان آسیا انجام نشده است، اما ظاهرا یکی از لیدرهای اخراجی این تیم، خبر امضای قرارداد با قاضی را افشا کرد تا همه معادلات مدیرعامل این باشگاه بهم بریزد. عصبانیت و ناراحتی دیروز محمد رویانیان هم به همین خاطر بود.

مدیرعامل قرمزپوشان با اعلام این‌که در علنی کردن قرارداد یک بازیکن فصل آینده تیم، لیدر اخراجی نقش داشته است از معرفی فتنه‌گران باشگاه پرسپولیس در زمان مقتضی خبر داد و گفت: لیدرهای اخراجی که در این مدت دست به تخریب باشگاه و بازیکنان پرسپولیس زدند در حال حاضر برای ما مشخص شده‌اند. رویانیان به صورت ضمنی خبر قرارداد با مهاجم ذوب آهن را تایید کرد و گفت: حضور بازیکنی در فصل آینده لیگ برتر در پرسپولیس قطعی شده، اما قرار نبود که این موضوع تا پایان دو بازی دیگر ما در رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا علنی شود، وقتی که این موضوع را پیگیری کردیم متوجه شدیم که سررشته این ماجرا به یک لیدر سابق پرسپولیس بازمی‌گردد.هرچند رویانیان تایید می‌کند هواداران تیم برای دسترسی به اخبار مربوط به باشگاه نباید به هر منبعی مراجعه کنند، اما همین منابع غیر رسمی خبر می‌دهند شهاب گردان، محسن بنگر، حسین ماهینی، رضا حقیقی، قاسم حدادی‌فر و محمدرضا خلعتبری دیگر بازیکنانی هستند که به احتمال فراوان طی روزهای آتی به صورت مخفیانه با باشگاه پرسپولیس قرارداد داخلی امضا خواهند کرد.

رضا پورعالی / گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها