پرونده 3 زمین‌خوار بزرگ تهران به دادگاه رفت

پرونده 3 زمین‌خوار بزرگ که 250 هکتار زمین سنددار را در استان تهران تصرف کرده بودند، به دادگاه ارسال شد. مدیرکل حقوقی استاندار تهران با اعلام این‌که پرونده متهمان پس از یک سال تحقیق راهی دادگاه شده است، گفت:‌ متراژ کل زمین‌های تصرفی آنها حدود 250 هکتار است که سند رسمی هم داشتند.
کد خبر: ۴۷۳۹۵۴

ولی‌الله داوریان در گفت‌و‌گو با مهر افزود: پس از یک سال تحقیقات سرانجام توانستیم پرونده متهمان را با کمک دستگاه قضا تا مرحله صدور رای دادگاه پیش ببریم.

به گفته وی، این زمین‌خواران از نبود نظارت‌های دقیق دستگاه‌های اجرایی و سهل‌انگاری برخی نهادها سوءاستفاده کرده و زمین‌های 2 هکتاری خود را به 20هکتار افزایش داده‌اند.

مدیرکل حقوقی استاندار تهران تصریح کرد:‌ این زمین‌ها در منطقه جاجرود، رودبار قصران و فشم واقع شده و بخشی نیز به ویلا و استخر تبدیل شده بود. حتی در بخش دیگری از این زمین‌ها ساخت و ساز انجام شده بود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها