محمد تقی رهبر در گفت و گو با جام جم آنلاین:

فراکسیون روحانیون دیدارهای منظم با مراجع داشت

رئیس مجمع فراکسیون روحانیون مجلس گفت این فراکسیون در مجلس هشتم از انسجام بیشتری برخوردار بود و دیدارهای منظمی با مراجع و علما داشت.
کد خبر: ۴۷۲۱۱۱

"محمد تقی رهبر" امروز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار جام جم آنلاین درباره ارزیابی عملکرد فراکسیون روحانیون مجلس هشتم گفت: این فراکسیون در طول چهار سال فعالیت مجلس هشتم با مراجع تقلید، علما و فضلای قم همواره ارتباط داشت و سعی کرد مشکلات و معضلات جامعه را از طریق ارتباط با مراجع پیگیری کند.

وی افزود: این فراکسیون ارتباط تنگاتنگی با مسئولین انتظامی و امنیتی داشت و معضلات فرهنگی و سیاسی را از طریق این مسئولین هم پیگیر بود.

رئیس مجمع نمایندگان روحانی مجلس تأکید کرد: این فراکسیون در مواقع حساس همچون سال 88 مواضع خوبی اتخاذ کرد و ارتباط با مراکز تصمیم گیری فقاهت و ولایت منجر شد تا عملکرد خوبی از نمایندگان روحانی مجلس شاهد باشیم.

مجلس هشتم 43 روحانی داشت که در قالب فراکسیون روحانیون فعالیت می کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها