حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....
در هفتهای که گذشت. تئاتر در 3 شهرستان روزهای پرباری را پشت سر گذاشت و تعداد قابلتوجهی تماشاگر را به سالنهای نمایش کشاند. البته نکته قابل توجه این است که هر 3 نمایش درونمایه آیینی داشت و توانست در مدت زمان محدود و اجرای مناسبتی، علاقهمندان را جلب کند.
«بانوی بینشان» در قم
نمایش «بانوی بینشان» یکی از نمایشهای پرطرفداری بود که در قم طی 3 دهه فاطمیه بیش از 2500 نفر تماشاگر داشت. این نمایش به مناسبت ایام سوگواری بانوی 2 عالم حضرت فاطمه زهرا (س) به نویسندگی سیدحسین فداییحسین و کارگردانی کوروش زارعی از اول اردیبهشت روی صحنه رفت. این نمایش که با هدف خلق و تولید اندیشه و هنر دینی و گسترش فرهنگ و ارزشهای اسلامی، با بهرهگیری از ابزار هنر نمایش تولید شده بود، در همان شبهای اول اجرا با استقبال تماشاگران روبهرو شد، به طوری که حوزه هنری برای 2 شب پایانی این نمایش نوبت ویژهای در نظر گرفت.
دیگر نکته قابل ذکر این بود که نمایش بانوی بینشان در حالی به صحنه رفت که چند روز قبل از اجرا یکی از بازیگرانش به نام مرحوم آمنه حسینی طی یک سانحه رانندگی از دست رفت و در آخرین روزها ترکیبی جدید برای نمایش چیده شد. این نمایش تا 9 اردیبهشت اجرا داشت.
«مهمان همایش» در مریوان
یکی دیگر از اجراهای پرطرفدار هفته گذشته نمایش خیابانی مهمان همایش در میادین و مکانهای عمومی شهر مریوان بود نمایش خیابانی مهمان همایش نوشته و کاری از عزیز زادسر از 4 تا 10 اردیبهشت همه روزه ساعت 30/19 درمیدان باوه مریوان و دریاچه زریبار اجرای عمومی داشت و در هر نوبت از نمایش تمام سکوهای پیشبینی شده برای تماشاگران پر شد. نمایش مهمان همایش دومین کار نمایشی گروه اهورا بعد از اجرای نمایش انجماد ذهنی است که در روزهای گذشته به تئاتر نیمهفعال مریوان رونق خوبی داد.
«پدرانه» در نیشابور
در ادامه طرح اجراهای عمومی تئاتر برای مردم با موضوعات ارزشی نمایش «پدرانه» در نیشابور روی صحنه رفت و تا 15 اردیبهشت هم به اجرای خود ادامه خواهد داد.
نمایش پدرانه کاری از گروه تئاتر سایه از 5 تا 15 اردیبهشت در 2 نوبت 18و 30/19 در محل آمفیتئاتر ادیب نیشابور در حال اجراست و نسبت به نمایشهای گذشته این آمفیتئاتر از فروش خوبی برخوردار بوده است.
در این نمایش 60 دقیقهای خانوادهای ساکن شیراز با طلب شفای فرزند به آستان مقدس امام رضا (ع) هجرت میکنند و مسیر این سفر سرآغاز ماجراهای جدیدی را برایشان رقم میزند. پدرانه به قلم آرش عباسی و به کارگردانی محمد رضایی از کارگردانان کانون هنرمندان خراسان است.
حسین کعبی: وقتی فیگو را در جام جهانی زدم....