انهدام باند سارقان مسلح سیستان و بلوچستان

رییس پلیس آگاهی سیستان و بلوچستان ازانهدام باند سارقان مسلح منازل و دستگیری 6 عضو این باند خطرناک در زاهدان خبر داد.
کد خبر: ۴۷۰۵۱۱

به گزارش پایگاه پلیس، سرهنگ محسن عطار در باره این خبر گفت: در پی سرقت مسلحانه مقادیری طلا و زیورآلات از خانه‌ای در زاهدان، ماموران مبارزه با جرایم جنایی پلیس آگاهی استان اقدامات خود را برای شناسایی و دستگیری سارقان آغاز کردند.

وی افزود: ماموران یکی از سارقان را هنگام فروش طلاهای مسروقه دستگیر و در بازجویی‌ از متهم یکی دیگر از همدستانش را شناسایی و دستگیر کردند.

رییس پلیس آگاهی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: متهمان در بازجویی به سرقت مسلحانه از منزل شاکی با همدستی 4 نفر دیگر اعتراف کردند که در ادامه دیگر اعضای این باند نیز یکی پس از دیگری شناسایی و دستگیر شدند.

وی گفت: در بازرسی از منزل سارقان3 قبضه انواع سلاح، مقادیری از طلاهای سرقتی، 2 دستگاه موتورسیکلت و یک دستگاه خودرو ـ که در سرقت‌های مسلحانه استفاده می‌شد ـ کشف شد. متهمان نیز تحویل دادسرا شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها