فوتبال پاک نظارت می‌خواهد

پاکی یا ناپاکی فوتبال، همه سال وقتی که به هفته‌های پایانی لیگ برتر نزدیک می‌شویم، بیشتر سر زبان می‌افتد.
کد خبر: ۴۶۶۷۸۹

اینجا همانجایی است که برآیند 400 میلیارد تومان هزینه‌کرد سالانه اهالی فوتبال، به قهرمانی یک تیم و سقوط سه تیم به دسته پایین‌تر ختم می‌شود. پس هر حرکت مشکوکی بیش از پیش خودنمایی می‌کند.

بازار داغ ارسال پیامک‌های اغواکننده به مدیران باشگاه‌ها، مربیان و حتی بازیکنان تیم‌های لیگ برتری و البته سوت‌ها و پرچم‌های اشتباه داوران که در هفته‌های پایانی، کمرشکن‌تر از همیشه است و البته مواردی از این دست باعث می‌شود شایعه تبانی، به دم دست‌ترین شایعه فوتبالی‌ها در این روزها و هفته‌های پایانی تبدیل شود.

نمونه آخرش هم همین پیامک رشوه 150‌میلیون تومانی است که از کاپیتان صبای قم خواسته‌شده کاری کند تا تیمش در بازی‌های باقیمانده لیگ برتر نتیجه را واگذار کند.

هرچند همیشه شاهدی برای اثبات وجود ندارد، اما این‌که فلان مربی با تیم مقابل راه آمد، فلان بازیکن اهمال کرد یا فلان داور از فلان تیم جانبداری کرد، همگی در فوتبال ما مصادیق فراوان دارد و همین‌هاست که حساسیت‌های هفته‌های پایانی لیگ برتر را غیرمتعارف می‌کند.

در چنین فضایی نیاز به نظارت بیشتر و دقیق‌تر کاملا اجتناب‌ناپذیر است. از کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای در فوتبال گرفته تا دپارتمان داوری کشور و ناظران ویژه فدراسیون فوتبال، همگی باید تلاش کنند تا فوتبال از مسیر پاکش خارج نشود حتی مدیران باشگاه‌ها و مربیان هم باید با احساس مسوولیت بیشتری عملکرد تیم‌های‌شان را زیر نظر بگیرند تا خدای ناکرده، هیچ حقی از تیمی ضایع نشود.

تاکید روی این مهم به این خاطر است که علیپور، در مقام دبیر کمیته رسیدگی به تخلفات حرفه‌ای عنوان کرده چون همه تیم‌های لیگ برتر خودشان به نحوی گرفتار بازی‌ها و نتایج آن هستند و چون برای قهرمانی، بقا و کسب سهمیه آسیایی تلاش می‌کنند، پس امکان تخلف بسیار ضعیف است!

البته باور همه ما بر این است که این فوتبال کاملا پاک است و تمام ارکان اجرایی آن از مدیرعامل باشگاه و مربی گرفته تا داور و بازیکن، همگی نسبت به رعایت اصول بازی جوانمردانه و فوتبال پاک، قسم‌خورده هستند، اما به هر حال احتیاط همواره شرط عقل است.

رضا پورعالی - گروه ورزش

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها