نتیجه تعقیب و گریز دوچرخه‌سوار ماهر و پلیس

رویترز: دوچرخه‌سوار ماهر اهل چک، که با سرعت 100 کیلومتر در ساعت در اتوبانی خلوت حرکت می‌کرد توانست در تعقیب و گریز با خودرو پلیس بگریزد و در جنگل‌ها گم شود.
کد خبر: ۴۶۶۵۶۸

ویدئوی منتشر شده از این دوچرخه‌سوار ناشناس که روی شبکه‌های اینترنت گذاشته شده نشان می‌دهد که دو مامور پلیس که در حال انجام وظیفه هستند با دیدن دوچرخه‌سواری که با اتکای یک دستش به وانتی سفید با سرعت بالا در اتوبان حرکت می‌کند، دستور ایست می‌دهند.دوچرخه‌سوار که با وجود تکیه داشتن به وانت، سرعت بالایی گرفته با اخطار توقف، خودش دست به کار می‌شود و با رها کردن وانت با قدرت هر چه بیشتر شروع به رکاب زدن می‌کند.

پلیس که به خاطر بارانی و لغزنده بودن جاده نمی‌تواند سرعت بیش از حد بالایی داشته باشد و خود را به دوچرخه‌سوار برساند، در نهایت او را در حالی که از یک خروجی جاده وارد جنگل می‌شود رها کرده و پایان ماموریت را اعلام می‌کند.ویدئو فوق که توسط دوربین‌های کار گذاشته شده در خودرو پلیس گرفته شده و به اینترنت راه یافته هزاران بیننده داشته که برخی از آنان معتقدند دوچرخه‌سوار به خاطر مهارتش در رکاب زدن و سرعت گرفتن، لیاقت بردن جایزه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها