حوزه هنری 15 فیلم سینمایی را از اکران کنار می‌گذارد

رئیس حوزه هنری در مراسم روز هنر انقلاب اسلامی اعلام کرد: حداقل ۱۵ فیلم از فیلم‌های نوبت اکران امسال در سینماهای حوزه هنری نمایش داده نخواهد شد.
کد خبر: ۴۶۶۳۹۵

رئیس حوزه هنری در مراسم روز هنر انقلاب اسلامی با دفاع از عملکرد سینمایی حوزه، خبر خروج فیلم‌های نامناسب از اکران سینماهای حوزه هنری را اعلام کرد.

محسن مومنی شریف در مقایسه حوزه هنری و ارشاد گفت: شاید دوستان در وزارت ارشاد در برخورد با ورود به مسائل غیراخلاقی در سینما معذوریت داشته باشند. شاید هم برنامه درازمدتی برای مقابله با آن وجود داشته باشد اما در حوزه هنری ما چنین عذرهایی نداریم. ما، در کتاب و حوزه‌های دیگر نظارت حداقلی ارشاد را کافی نمی‌دانیم.

او به مقایسه توانایی تولید آثار سینمایی با امکانات و بودجه محدود حوزه اشاره کرد و گفت: حوزه این توانایی را دارد که در سال 20 فیلم سینمایی تولید کند. اما متاسفانه امکانات مادی ساخت بیش از 3 فیلم را به ما نمی‌دهند. خوب بود اگر بودجه و امکانات را در حد توانایی‌ها و شایستگی‌های هر سازمانی‌ می‌دادند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها