واگن‌های خط 2 قطار شهری ‌مشهد تامین شد

قرارداد ناوگان خط 2 قطار شهری مشهد، بین قرارگاه خاتم‌الانبیاء(ص) و شرکت واگن‌سازی تهران و با همکاری یک شرکت چینی برای ساخت 100 واگن به امضا رسید.
کد خبر: ۴۶۳۲۵۰

به گزارش ایسنا، مدیرعامل شرکت بهره‌برداری قطار شهری مشهد در این مراسم افزود: روزانه بالغ بر 75 هزار نفر از خط یک قطار شهری استفاده می‌کنند.

مسعود بیژنی گفت: مسیر توسعه خط یک قطار شهری تا فرودگاه طراحی و تمام مناقصات آن انجام شده است و فقط مناقصات ایستگاه‌ها مانده که تا فروردین یا اردیبهشت ماه انجام می‌شود و اگر اعتبار تامین شود تا سال 92 به بهره‌برداری می‌رسد. وی افزود: ادامه ناوگان خط یک قطار شهری 60 واگن دیگر است که در صورت تامین، زمان فاصله نهایی دو دقیقه و هفت ثانیه می‌شود.

بیژنی در خصوص خط 2 قطار شهری گفت: تمام مشکلات و معضلات این خط برطرف شده و ان‌شاءالله سال 91، سال شکوفایی خط2 است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها