انتقاد ملی- مذهبی‌ ها از خاتمی

جمعی از اعضای جریان ملی‌ - مذهبی و گروه نهضت آزادی در بیانیه ای درباره شرکت محمد خاتمی در نهمین دوره انتخابات مجلس ایران، از "دوستان جوانی که دچار یاس و انفعال شده اند"، "عزیزانی که نسبت به این کار آقای خاتمی ابراز خشم می کنند" و همچنین خود آقای خاتمی خواسته اند "حد نگه دارند".
کد خبر: ۴۶۲۸۲۷

در این بیانیه که درسایت ضد انقلابی جرس،منتشر شده، از آقای خاتمی گله شده و آمده است: "عموما از تعیین شرط های ایشان برای شرکت در انتخابات و سکوت تاییدآمیزشان در برابر بیانیه های دوستان اصلاح طلب خود، این استنباط را داشته و دارند که نظر ایشان عدم حضور در پای صندوق رای بوده است.

امضا کنندگان این بیانیه که خودشان را "جمعی از دوستان دلسوز آقای خاتمی" نامیده اند، نسبت به "رفتار جمعی و سازمانی" رییس جمهور سابق انتقاد کرده و گفته اند که وی باید در خصوص شرکت در انتخابات با آنان مشورت می کرده است.

خبر رای دادن محمد خاتمی در انتخابات مجلس نهم، ضد انقلابیون خارج نشین وعناصر فتنه گر داخلی را به شدت عصبانی کرده به طوری که سایت های ضد انقلابی حتی به فحاشی علیه آقای خاتمی روی آورده اند.

وحشت آمریکا از قدرت نرم ایران

اندیشکده مطالعات راهبردی و بین‌الملل، تأثیرات ایران بواسطه قدرت نرم و دیپلماسی عمومی فعال در آمریکای جنوبی بیش از حد تصور آمریکا بوده است و اگر ایران به دنبال افزایش روابط خود با کشورهای این حوزه باشد، مشکلات بسیاری برای آمریکا بوجود می‌‌آید.

مرکز مطالعات راهبردی و بین‌الملل گزارشی تحت عنوان "تأثیر ایران در قاره آمریکا" به قلم "استیفن جانسون" منتشر کرد.

بنابر این گزارش،اگر چه موفقیت نسبی ایران در منطقه آمریکای جنوبی به دلیل روی کار آمدن رؤسایی با گرایش چپ و ضد لیبرال دموکراسی به خصوص ضدیت با آمریکا همراه بوده است و "هوگو چاوز" رئیس جمهور ونزوئلا نقش کلیدی در این بین داشته است، لکن ایران با استعانت از دیپلماسی عمومی و قدرت نرم خود می‌تواند گرایش مردم آمریکای جنوبی را تغییر دهد.

در کنار اقدامات توسعه طلبانه ایران در آمریکای جنوبی، ایران به عنوان یک تمدن قدیمی و با توجه به اصرار رهبران این کشور بر قرائت خاصی از اسلام، این کشور به طور غیر مستقیم و بدون درگیری با آمریکا، به دنبال کاهش تأثیرات ایالات متحده در جهان و امریکای جنوبی است و شاید تا حدودی در این مسئله موفق شده است.

 تصویرسازی‌های نادرست از ایران

 نشریه فارن‌پالیسی در گزارشی به ۱۰ اشتباه مهم رسانه‌های جهان در مورد ایران پرداخت و آنها را به تصویرسازی نادرست از ایران متهم کرد.

نویسنده این مطلب در گزارشی تحت عنوان 10 اشتباه رسانه ای در قبال جنگ با ایران، این اشتباهات رسانه ای را برشمرده است.

 جریان سازی برای وقوع جنگ، به کار بردن ادبیات غلط در اخبار مربوط به برنامه هسته ای ایران، سیاه نمایی در رابطه با احمدی نژاد، بزرگنمایی خطر ایران، بی توجهی به چرایی نیاز ایران به فناوری هسته ای، بزرگنمایی توانایی های اسرائیل، استفاده از شایعات و اطلاعات بی پایه و اساس و بی توجهی به مسائل انسانی از جمله تصویرسازی‌های نادرست از ایران عنوان شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها