35 سهمیه المپیک و امید برای رسیدن به عدد 60

در شرایطی که بازی‌های المپیک لندن از 5 مرداد 91 آغاز می‌شود، رشته‌های المپیکی ایران در سال 90 با وجود مشکلات مالی که اکثر قریب به اتفاق فدراسیون‌ها با آن دست به گریبان بودند در تب و تاب کسب سهمیه‌های ورودی این رویداد بزرگ به سر بردند. به واقع ورزش ایران در شرایطی امسال برای این مهم خیز برداشت که در دوره گذشته این بازی‌ها یعنی در پکن 2008 با 55 ورزشکار حضور یافت و تا اینجای کار 35 ورزشکار کشورمان بلیت لندن را دریافت کرده‌اند، این در حالی است که مسوولان کمیته ملی المپیک بسیار امیدوارند این رقم به 60 برسد.
کد خبر: ۴۶۲۷۲۳

در این بخش نگاهی مقایسه‌ای داریم به وضعیت کاروان ورزش ایران در پکن 2008 و لندن 2012.

‌‌ـ‌ نوشاد عالمیان و ندا شهسواری در حالی در پینگ‌پنگ با درخشش در رقابت‌های آسیای میانه در تهران 2 سهمیه کسب کردند که در پکن، افشین نوروزی تک نماینده پینگ‌پنگ ایران بود.

‌‌ـ‌ یوسف کرمی، محمد باقری معتمد و سوسن حاجی‌پور در تکواندو موفق به کسب سهمیه شدند تا مثل پکن، شمار تکواندوکاران ایران در این المپیک هم در عدد 3 باقی بماند.

‌‌ـ ‌رضا یزدانی، صادق گودرزی، مهدی تقوی و حسن رحیمی در کشتی‌آزاد و امید نوروزی، سعید عبدولی و بشیر باباجان‌زاده در کشتی‌فرنگی 7 سهمیه لندن را کسب کرده‌اند، اما کشتی امیدوار است در رقابت‌های گزینشی پیش رو به 7 سهمیه دیگر دست یابد. در پکن، 5 فرنگی‌کار و 7 آزادکار ایران روی تشک رفتند.

‌‌ـ ‌میلاد وزیری در تیراندازی با کمان در شرایطی سهمیه لندن را دریافت کرده است که در پکن 2008 حجت واعظی و نجمه آبتین کمانداران ایران بودند.

‌‌ـ ‌احسان حدادی، سجاد مرادی، سجاد هاشمی آهنگری، امین نیک فر، کاوه موسوی و لیلا رجبی 6 دوومیدانی‌کار هستند که به لندن راه یافته‌اند تا از این حیث دوومیدانی نسبت به 4 سال پیش رکورد کسب 6 سهمیه را تکرار کند.

‌‌ـ ‌احسان روزبهانی تک‌بوکسور المپیکی ایران در حالی روی رینگ لندن خواهد رفت که در پکن تیم ایران با 3 بوکسور حضور داشت.

‌‌ـ‌ دوچرخه‌سواری در بخش جاده همچون 4 سال پیش 3 سهمیه ورودی لندن را به دست آورده است.

‌‌ـ‌ وزنه‌برداری ایران 6 شرکت‌کننده در لندن خواهد داشت، این یعنی 2 برابر دوره گذشته.

‌‌ـ‌ ابراهیم برخورداری، مه‌لقا جام بزرگ و الهه احمدی در تیراندازی موفق به کسب سهمیه شده‌اند، اما ایران در پکن هیچ تیراندازی نداشت.

‌‌ـ‌ محمدرضا رودکی تنها المپیکی جودوی ایران در لندن است و این در حالی است که در دوره گذشته جودوی ایران 6 شرکت‌کننده داشت!

‌‌ـ‌ احمدرضا طالبیان و آرزو معتمدی دو پاروزن ایران در لندن خواهند بود. در پکن هم ایران 2 شرکت‌کننده در بخش قایقرانی داشت.

اما در حالی که بسکتبال برخلاف دوره گذشته از راهیابی به المپیک بازماند و شنا و بدمینتون نیز از تکرار یک سهمیه دوره گذشته خود بازماندند، امیدها به کسب 7 سهمیه باقیمانده کشتی، راهیابی والیبال و کسب سهمیه قایقرانی و بوکس همچنان وجود دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها