فرستاده آمریکا در امور کره‌شمالی راهی چین شد

منابع خبری، دیروز از ورود «رابرت کینگ» فرستاده آمریکا به پکن خبر دادند. قرار است وی با مقام‌های چین درباره جزییات طرح ارسال کمک‌های غذایی آمریکا به کره‌شمالی گفت‌و‌گو کند.
کد خبر: ۴۶۱۸۸۷

وی در بدو ورود به پکن گفت: با نمایندگان کره شمالی در پکن دیدار و گفت و گو خواهم کرد. کینگ ابراز امیدواری کرد که طرفین مذاکرات «سازنده» و «مثبتی» داشته باشند. ورود کینگ به پکن به دنبال تصمیم اخیر کره‌شمالی صورت می‌گیرد که هفته گذشته اعلام کرد برخی فعالیت‌های هسته‌ای خود را متوقف می‌کند. چین امیدوار است با این اقدام کره‌شمالی بتواند مذاکرات شش‌جانبه هسته‌ای را که از سال 2008 متوقف شده، بار دیگر احیا کند.

یک هفته پیش آمریکا اعلام کرد کره‌شمالی با تعلیق فعالیت‌های غنی‌سازی اورانیوم و آزمایش‌های موشکی و هسته‌ای خود در ازای دریافت کمک‌های غذایی موافقت کرده است.پیونگ‌یانگ همچنین قبول کرد تا بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بر روند به تعلیق درآمدن فعالیت‌های هسته‌ای در تاسیسات هسته‌ای «یونگ‌بیون» نظارت کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها