علمداری : دریاچه‌های دیگر استان فارس همچنان با خشکی دست و پنجه نرم می‌کنند

دریاچه‌های ارژن و طشک آبدار شد

بارندگی‌های اخیر در استان فارس، به بهبود وضعیت دودریاچه ارژن و طشک منجر شد، اما دیگر دریاچه‌های استان همچنان با خشکی دست و پنجه نرم می‌کنند.
کد خبر: ۴۶۰۷۹۳

هماهنگ‌کننده استانی طرح حفاظت از تالاب‌های ایران با اعلام این مطلب افزود: با وجود این که طی هفته‌های گذشته بویژه ماه بهمن و اسفند شاهد بارش‌های خوبی در استان فارس بودیم، اما کماکان برخی از دریاچه‌های استان به طور کامل خشک هستند.

علمدار علمداری در رابطه با دریاچه مهارلو گفت: وسعت این دریاچه در زمان پرآبی حدود 25 هزار هکتار است و با این مقدار بارندگی دریاچه پر نمی‌شود، اما در حال حاضر حدود 30درصد از دریاچه مهارلو پرآب شده به گونه‌ای که حدود 7 تا 8 هزار هکتار از این دریاچه آب دارد.

به گزارش مهر، وی وضعیت 3 تالاب کافتر، پریشان و بختگان را همچنان بحرانی توصیف کرد و گفت: این دریاچه‌ها کماکان خشک هستند و بارش باران فقط باعث بالا آمدن سطح سفره آب‌های زیرزمینی شده است.

علمداری با بیان این که تالاب‌های استان با این آبها پرآب نمی‌شوند، بیان کرد: خشکی دریاچه‌های استان در سالیان طولانی و به دلیل عدم مدیریت آب و استفاده نادرست از آب خشک شده و با این میزان ورودی آب احیا نمی‌شود.

وی با تاکید بر این که برای احیای تالاب‌های استان باید اعتبار در نظر گرفته شود، اظهار کرد: علاوه بر این باید راهکارها و روش‌های احیای تالاب‌های استان فارس بررسی و مسوولان با بهره‌گیری از این راهکار برای احیای تالاب گام‌بردارند.رئیس اداره محیط‌زیست شهرستان کازرون نیز در رابطه با آخرین وضعیت دریاچه پریشان گفت: بارندگی‌های اخیر استان فارس تاثیر چندانی در احیای تالاب پریشان نداشته زیرا این میزان ورودی آب فقط سطح آب‌های زیرمینی را سیراب می‌کند.جمال خداپرست افزود: در حال حاضر از سمت شرق تالاب میزان کمی آب وارد پریشان می‌شود که امیدواریم در آینده سطح تالاب را پرآب کند.

وی تاکید کرد: در صورت ادامه این روند و بارش‌های مناسب باران ظرف یک ماه آینده می‌توان اعلام کرد که این دریاچه با این میزان ورودی آب احیا می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها