20 اسفند برگزار می‌شود

قرعه‌کشی رقابت‌های قهرمانی فوتسال آسیا

مراسم قرعه‌کشی رسمی مسابقات قهرمانی فوتسال آسیا 20 اسفند ماه در امارات برگزار می‌شود.
کد خبر: ۴۵۹۷۳۶

قرعه‌کشی این مسابقات که در ماه می در دوبی برگزار می‌شود، 20 اسفندماه با حضور 16 کشور شرکت‌کننده در امارات برگزار خواهد شد.

پس از پایان مسابقات منطقه آسه‌آن در تایلند در روز یکشنبه، 16 کشور شرکت‌کننده در این رقابت‌ها مشخص شده‌اند.

رده‌بندی تیم‌ها بر اساس رقابت‌های گذشته به این شرح است: 1- ایران، 2- ازبکستان، 3- ژاپن، 4- چین، 5- استرالیا، 6- قرقیزستان، 7- لبنان، 8- تایلند، 9- اندونزی، 10- تاجیکستان، 11- کره‌جنوبی، 12- ترکمنستان، 13- تایوان، 14- کویت، 15- قطر 16- امارات

قطر، کویت و لبنان (از غرب آسیا)، قرقیزستان، ترکمنستان، تاجیکستان (از آسیای میانه)، چین، کره و تایوان (از آسیای‌شرقی)؛ استرالیا، اندونزی و تایلند (از منطقه آسه‌آن) از هر منطقه به این مسابقه راه‌یافتند. ایران، ازبکستان و ژاپن به دلیل کسب مقام‌های اول تا سوم در رقابت‌های سال 2010 و امارات به عنوان میزبان دیگر شرکت‌کنندگان در این مسابقات هستند.

بر اساس مکانیزم قرعه‌کشی مسابقات، تیم‌‌ها در چهار گروه چهار تیمی با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت و دو تیم برتر هر گروه به مرحله یک‌چهارم نهایی راه خواهند یافت. (فارس)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها