کاتوزیان در نشست خبری:

فهرست صدای ملت فردا اعلام می‌شود

سخنگوی فهرست صدای ملت گفت:‌ ما تاکنون از هیچ کاندیدایی در شهرستان ها حمایت نکرده و هر گونه اخباری در این زمینه را تکذیب می کنیم.
کد خبر: ۴۵۸۵۸۰

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین، حمیدرضا کاتوزیان در اولین نشست خبری فهرست صدای ملت با بیان اینکه این فهرست فعلاً فقط در حال بررسی نامزدها برای شهر تهران است، گفت: البته از شهرهای مختلف تماس های زیادی با ما گرفته می شود تا ما از کاندیداهایی حمایت کنیم اما هنوز این موضوع را بررسی نکردیم.

وی افزود: اخباری می شنویم که برخی کاندیداها در شهرستان ها خود را نامزد فهرست صدای ملت معرفی می‌کنند در حالی که ما از هیچکس حمایت نکرده و ممکن است در آینده این موضوع را بررسی کنیم و به نتایجی برسیم که بعداً اعلام خواهد شد.

نماینده فعلی تهران در مجلس با بیان اینکه فهرست ما برای انتخابات شهر تهران هنوز نهایی نشده، گفت: به احتمال زیاد این فهرست فردا پنجشنبه تکمیل و اعلام خواهد شد.

کاتوزیان در پاسخ به سوالی درخصوص منابع مالی فهرست صدای ملت گفت: منابع مالی ما از کمک های مردمی تامین می شود وبه طور مشخص از جایی کمک نمی گیریم البته مراجعات مردمی زیادی داشتیم که اعلام کردند حاضرند داوطلبانه ستادهایی را برای صدای ملت دایر کنند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا جبهه متحد اصولگرایان وی را در لیست خود قرار نداد، گفت: این سوال را باید از خود آقایان پرسید اما مامعتقدیم که اختلاف سلیقه هایی وجود دارد و یک نماینده خوب نیز ویژ گی های خاص خود را دارد تا بتواند با استقلال عمل کند و من امیدوارم افرادی که در لیست قرار می گیرند ویژگی های لازم را داشته باشند.

سخنگوی فهرست صدای ملت همچنین در خصوص فضای باز سیاسی در کشور گفت:‌ما معتقدیم که آزادی یک موهبت الهی است و باید از آن بهره برد اما اگر بخواهند از آزادی سوءاستفاده کنند این نقض آزادی خواهد بود.

وی در پاسخ به سوالی درخصوص فتنه سال 88 و دستگیری برخی افراد، گفت: ما در این زمینه به قانون و وظایف قانونی معتقدیم و تاکید داریم که از افرادی که به دنبال به چالش کشیدن نظام بودند نباید دفاع کرد و خواستار آن هستیم تا قوه قضاییه با افرادی که دچار سوء تفاهم بودند با سعه صدر برخورد کند.

کاتوزیان همچنین  در پاسخ به سوال دیگری درخصوص حمایت مردم از اصولگرایی و اصلاح طلبی گفت: ما متعقدیم که اسم اصولگرایی و اصلاح طلبی اصالت ندارد،بلکه آنچه برای مردم مهم است این است که معضل اقتصادی و اشتغال در جامعه حل و فصل شود.

در ادامه این کنفرانس علی عباسپور نیز به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

وی در پاسخ به سوالاتی در خصوص ارتباط صدای ملت با اصلاح طلبان و کمک پنج میلیارد تومانی اصلاح طلبان به آنها، گفت: این خبر صحت ندارد و ما از سایت منتشر کننده این خبر نیز شکایت کردیم.

عباسپور در پاسخ به سوال دیگری در خصوص مسئله دانشگاه آزاد و مصوبه مجلس برای وقف این دانشگاه گفت: اصلاً موضوع وقف اموال دانشگاه آزاد در مجلس مطرح نبود و پیشنهاد ما مبنی بر وقف اموال دانشگاه آزاد که از سوی برخی از نمایندگان مطرح می شد یک دروغ بزرگ بود.

وی افزود:ما براساس نظر مقام معظم رهبری درخصوص اموال یک موسسه اقدام کردیم و عین همان نظر مقام معظم رهبری را در مجلس پیشنهاد دادیم نه وقف اموال دانشگاه آزاد.

وی اضافه کرد: عده‌ای از افراد نان خود را در تندروی در مجلس جستجو می کنند.

عباسپور در پاسخ به سوالی درخصوص شانس گروه های مختلف در انتخابات برای پیروزی، گفت: از الان نمی توان گفت که کدام گروه شانس بیشتری دارد اما ما معتقدیم که صدای ملت یک گروه خوب برای انتخاب کردن است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها