مرگ روزانه 3 تهرانی بر اثر تصادف رانندگی

روزانه 3 نفر و ماهانه 78 شهروند تهرانی بر اثر تصادف جان خود را از دست می‌دهند و این در حالی است که آمارها نشان می‌دهد روزانه 60 ایرانی نیز در تصادفات جاده‌ای جان خود را از دست می‌دهند.
کد خبر: ۴۵۶۴۳۸

رئیس پلیس تصادفات راهور تهران در گفت‌و‌گو با ایلنا با بیان این که تعداد قربانیان 10 ماه گذشته نسبت به آمار مشابه سال پیش که 915 نفر بوده، 134 مورد کمتر شده است، افزود: دی ماه امسال 51 نفر به دلیل تصادف کشته شده‌اند که این آمار نسبت به مشابه سال پیش 27 در‌صد کاهش نشان‌می‌دهد.فیروز گودرزی مهر این را هم گفت که تصادفات در دی ماه سال پیش 70 کشته بر جا گذاشته بود و امسال 19 نفر کمتــــر شده و به 51 کشته رسیده است.

از سوی دیگر، رئیس مرکز تحقیقات پزشکی قانونی چندی پیش با بیان این‌که روزانه 60 ایرانی در تصادفات جاده‌ای کشته می‌شوند، گفت: در 9 ماه امسال، 16 هزار و 437 نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست داده‌اند و این آمار در مقایسه با مدت زمان مشابه سال گذشته که 19 هزار و 176 نفر در تصادفات رانندگی کشته شدند، 3/14 درصد کاهش نشان می‌دهد.محمود خدادوست، با بیان این‌که 12 هزار و 795 نفر از تلفات رانندگی در 9 ماه نخست امسال مرد و 3642 نفر زن بودند، اظهار کرد: 10 هزار و 50 مورد از مرگ‌های تصادفات در جاده‌های برون‌شهری، 4735 نفر در تصادفات درون‌شهری، 1525 نفر در جاده‌های روستایی و محل مرگ 127 نفر نامعلوم گزارش شده است.

وی در مورد استان‌هایی که بیشترین تلفات رانندگی را در 9 ماه امسال داشته‌اند، افزود: بالاترین آمار تلفات حوادث رانندگی با 1377 کشته در استان خراسان رضوی ثبت شده و تهران با 1305 و فارس با 1297 نفر در رتبه‌های بعدی قرار دارند. همچنین اسدالله جولایی، رئیس ستاد دیه کشور نیز با بیان این که تعداد کشته‌های تصادفات قابل قیاس با کشته‌های جنگ تحمیلی نیست گفت: از ۱۵ خرداد ۴۲ و همچنین در طول جنگ تحمیلی و بیش از ۲۳۰ هزار نفر از هموطنانمان شهید شدند ولی طی ۳۲ سال تعداد کشته‌های رانندگی به بیش از 800 هزار نفر می رسد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها