دفاع پکن از وتو قطعنامه علیه سوریه

معاون وزیر خارجه چین از وتو قطعنامه غرب علیه سوریه دفاع و با استفاده از زور برای حل بحران این کشور مخالفت کرد.
کد خبر: ۴۵۶۳۹۰

«چویی تیانکای» در تشریح برنامه سفر قریب الوقوع معاون رییس جمهوری چین به آمریکا گفت: ما همواره تاکید کرده ایم که در حل مسایل بین المللی نباید به دنبال ابزارهای نظامی رفت.

«شی جی پینگ» معاون رییس جمهور و مردم شماره دو در دستگاه رهبری چین روز دوشنبه عازم آمریکا می شود.

معاون وزیر خارجه چین افزود: استفاده از زور و مداخله کردن در امور داخلی دیگر کشورها برای تغییر رژیم ها درست نیست و با مقررات بین المللی همخوانی ندارد.

«چویی» گفت: وتو پیش نویس قطعنامه ضد سوری غرب از سوی چین اقدامی بسیار مسئولانه و درست بود و تصمیم یک کشور مستقل بر اساس اصول بین المللی محسوب می شود.

وی تاکید کرد: چین به عنوان عضو دایم شورای امنیت حق استفاده از وتو را دارد .

معاون وزیر خارجه چین با اشاره به اینکه دولت چین در حل مسایل بین المللی رفتار و عملکردی محتاطانه دارد ، تصریح کرد: اما این بدین معنا نیست که باید از قدرت وتو چشم پوشی کند.

«چویی» گفت: وتو کردن قطعنامه ضد سوری یک ضرورت بود.

چین و روسیه روز شنبه این هفته در جلسه فوق العاده شورای امنیت پیش نویس قطعنامه ضد سوری غرب را وتو کردند.(ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها