پایان پنجمین دوره طرح ملی وبلاگ‌نویسی بوی سیب

مراسم اختتامیه پنجمین دوره طرح ملی وبلاگ‌نویسی بوی سیب با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی و وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در سالن همایش‌های مرکز فقهی ائمه اطهار(ع) قم برگزار شد.
کد خبر: ۴۵۵۶۸۶

محمدحسین صوفی، معاون صدا در مراسم اختتامیه پنجمین دوره طرح ملی وبلاگ‌نویسی بوی سیب، هدف از برگزاری این طرح ملی را عرض ارادت به ساحت مقدس حضرت اباعبدالله الحسین(ع) عنوان کرد.

وی معرفی، تبلیغ و شناخت هرچه بیشتر فرهنگ عاشورا و فرهنگ موجود در کربلا را از دیگر اهداف این طرح ذکر و خاطرنشان کرد: قیام حضرت اباعبدالله الحسین(ع) دارای مضامین و پیام‌های ارزشی فراوانی در جهت ایثارگری، شناخت، امور فرهنگی، تربیتی، از خودگذشتگی، فداکاری، آزادی، استقلال‌طلبی، وفاداری، مهر و محبت و مهربانی است.

صوفی با بیان این‌که با پدید آمدن صنعت صوت و تصویر، رادیو و تلویزیون هم در کنار دیگر مقولات اقدام به انتشار، تبلیغ و تبیین فرهنگ عاشورا و پیام عاشورا کرد، گفت: این هنر شیعیان و وفاداران حضرت اباعبدالله(ع) است که از همه ابزارها و امکانات برای معرفی، تبلیغ و تبیین آن حرکت انسان ساز و حرکت‌آفرین استفاده می‌کند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در سخنانی با بیان این‌که ما استعداد‌های زیادی در کشور داریم که نیاز به یک ساماندهی دارد، به برگزاری طرح ملی وبلاگ نویسی بوی سیب از سوی رادیو معارف اشاره کرد و گفت: رادیو معارف فراتر از مسوولیت‌های جاری و عادی که بر عهده‌اش است در این زمینه وارد شده و این کار ارزشمندی است.

سید محمد حسینی با اشاره به حجم وسیع تبلیغات علیه جمهوری اسلامی ایران و مکتب اهل بیت(ع) گفت: امروز دشمنان، ایران را به عنوان یک خطر جدی معرفی می‌کنند تا در کشورهای اسلامی یک حالت دوگانگی و اختلاف ایجاد شود و یک بیم و هراسی داشته باشند از این‌که آنها به ما نزدیک شوند.

در پنجمین دوره طرح ملی وبلاگ‌نویسی بوی سیب، 2784 نفر در بخش‌های مسابقه‌ای از جمله وبلاگ نویسی، گرافیک و پادکست شرکت کرده و حدود 50 هزار نفر نیز با مطالعه 7 کتاب عاشورایی در مسابقه کتابخوانی حضور پیدا کرده بودند.

مراسم تجلیل و اهدای جوایز و تندیس بوی سیب به برگزیدگان نیز در پایان این همایش با حضور علی لاریجانی و سیدمحمد حسینی برگزار شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها