مدارس سیستان و بلوچستان هوشمند می‌شوند

مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان گفت: تا پایان امسال همه مدارس استان هوشمند می‌شوند.
کد خبر: ۴۵۴۷۰۰

محمد قاسمی در جلسه شورای آموزش و پرورش زهک افزود: از 6000 مدرسه تاکنون 1000 مدرسه در استان هوشمند شدند که از این تعداد 32 مدرسه در زهک است و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال همه مدارس استان هوشمند شوند.

وی با اشاره به سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش گفت: 130 راهکار آموزشی در این سند مطرح شده است که اجرای طرح 3-3-6 از سال آینده در استان اجرا می‌شود و در راستای این طرح مقطع تحصیلی راهنمایی حذف و 2 دوره آموزشی 6 کلاسه را دانش‌آموزان طی می‌کنند. همچنین معلمان دوره راهنمایی به مقطع پایین‌تر تدریس نمی‌کنند و در مقطع دبیرستان از آنها استفاده می‌شود.

به گزارش ایسنا، مدیرکل آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان در همایش مدیران مدارس این شهرستان که در کانون اقبال لاهوری برگزار شد، گفت: طرح ارزیابی مدیران مدارس از سال آینده آغاز و همه مدیران مدارس ارزیابی و براساس عملکرد آنها در مقاطع و مدارس از آنها استفاده می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها