وزیر بهداشت عنوان کرد:

استان البرز در مسیر توسعه بهداشت و درمان

وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی گفت: استان البرز اکنون در مسیر توسعه بهداشت و درمان قرار گرفته است.
کد خبر: ۴۵۴۵۹۵

 به گزارش ایرنا، مرضیه وحیددستجردی روز سه شنبه در دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی البرز اظهار کرد: ساخت 15خانه بهداشت و در دست اقدام بودن 15خانه بهداشت دیگر، همچنین 487 تخت بیمارستانی در این استان حاکی از آن است که البرز در این مسیر قرار گرفته است.

وی اضافه کرد: باید به گونه‌ای در استان البرز در زمینه بهداشت و درمان فعالیت شود که مردم آن برای درمان به خارج استان مراجعه نکنند.

وزیر بهداشت در ادامه اظهار کرد: باید بسترهای مناسب برای بسیاری از ظرفیت‌های علمی نظیر رشته‌های داروسازی و پزشکی بیش از پیش در این استان فراهم شود.

دستجردی افزود: از سوی دیگر با توجه به جمعیت روزافزون البرز و افزایش دانشجویان رشته‌های مختلف پزشکی، باید پردیس دانشگاه علوم پزشکی نیز در این استان ایجاد شود.

وی گفت: تعدادی دانشجو متقاضی رشته‌های پزشکی هستند که البرز می‌تواند نیازهای دانشگاهی آنان را تامین کند.

وزیر بهداشت افزود: باید تمهیدات لازم در این زمینه برای بهره برداری بیشتر از ظرفیت‌های استان البرز بیش از پیش فراهم شود.

وی در عین حال گفت: استان البرز در این بخش دارای ضعف‌هایی در زیرساختهای خود است که با توجه به نزدیکی آن به تهران توجه بیشتری را می‌طلبد.

وزیر بهداشت اظهار کرد: براساس اطلاعات به دست آمده در استان البرز یکهزار و 900تخت بیمارستانی وجود دارد که برخی از آنها فرسوده هستند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش علوم پزشکی برای افتتاح چند پروژه به استان البرز سفر کرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها