در سال نخست هدفمندی یارانه ها محقق شد

صرفه جویی 2 هزار میلیارد تومانی صنایع با مصرف گاز

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران گفت: بخش صنعت کشور در سال نخست اجرای قانون هدفمندی یارانه ها با مصرف چهار میلیارد مترمکعب گاز به جای سوخت مایع، 20 هزار میلیارد ریال صرفه جویی ایجاد کرده است.
کد خبر: ۴۵۳۷۱۸

مجتبی شیخ بهایی با بیان اینکه اجرای قانون هدفمندی یارانه دستاوردهای متعددی برای بخش های مختلف از جمله صنایع داشته است، ‌افزود: کاهش مصرف سوخت مایع با بهره گیری از گاز (با توجه به تفاوت ارزش اقتصادی این حامل انرژی) و صرفه اقتصادی حاصل از آن، دستاورد مهم اجرای این قانون در بخش صنعتی کشور است.

وی صرفه جویی مصرف گاز دربخش خانگی و افزایش گازرسانی به واحدهای صنعتی را از دیگر دستاوردهای قانون هدفمندی یارانه ها برشمرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی نفت و انرژی، مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران اظهار داشت: با وجود افزایش 10درصدی مشترکان در یک سال گذشته،‌ مصرف گاز بخش خانگی و تجاری 20 تا 30میلیون مترمکعب در روز کاهش و مصرف گاز این حامل انرژی در بخش صنعتی کشور 16.8 درصد افزایش داشته است.

وی با بیان این که در 9 ماه امسال بیش از یک هزار مشترک صنعتی جذب شرکت ملی گاز ایران شده است، اظهار کرد: در آذرماه سال گذشته بیشترین حجم گاز تحویلی به صنایع کشور 72میلیون مترمکعب در روز بود و در آذرماه امسال این حجم گاز به روزانه 92 میلیون متر مکعب افزایش یافت.

به گفته ی شیخ بهایی، هم اکنون هشت هزار و 800 واحد صنعتی عمده و 35 هزار و 600 مشترک صنعتی غیر عمده در کشور زیرپوشش گازطبیعی قرار دارند.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران درخصوص گازرسانی به جایگاه های عرضه گاز طبیعی فشرده شده (سی ان جی) نیز گفت: گازرسانی به این بخش نیز از 20 درصد رشد برخوردار شده است و روزانه 18 میلیون مترمکعب گاز در این بخش مصرف می شود.

وی افزایش تمایل مردم به استفاده از انرژی های نو، آبگرمکن های خورشیدی و اجرایی کردن مبحث 19در ساختمان ها را از دیگر دستاوردهای مهم اجرای قانون هدفمندی یارانه ها اعلام کرد.

مدیر گازرسانی شرکت ملی گاز ایران همچنین درباره وضعیت پرداخت قبوض گاز با بیان اینکه مشترکان بخش خانگی خوش حساب ترین مشترکان شرکت ملی گاز ایران هستند، افزود: قبوض گاز بیش از 95 درصد مشترکان این بخش در پاییز امسال کمتر از 50 هزار تومان بوده است.

شیخ بهایی درخصوص تغییر در نرخ گاز مصرفی مشترکان خانگی نیز تصریح کرد: تصمیم گیری درباره تغییر نرخ گاز به عهده سازمان هدفمندی یارانه هاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها