جام جم آنلاین: قیمت های نفت پس از یک آرامش موقتی در روز پنجشنبه بار دیگر در روز جمعه 30 ژوییه به صعود خود ادامه داده و به سطوح تاریخی جدیدی در بازارهای جهان دست یافتند.
کد خبر: ۴۵۳۵۳
بازار هنوز نگران آینده شرکت نفتی یوکاس روسیه است و سازمان اوپک هیچ اقدامی برای کاهش نگرانی های بازار نمی تواند انجام دهد. در عین حال ، تقاضا برای نفت بسیار افزایش یافته است و بورس بازان نفتی به امید بالاتر رفتن قیمت دسه به خریدهای زیادی زده اند.
همچنین کمبود فرآورده های پالایش شده نتی به ویژه بنزین و گازوئیل و سطح پایین ذخایر نفتی استراتژیک کشورهای صنعتی به ویژه امریکا از دیگر عوامل افزایش قیمت ها هستند.
در هر حال ، حرکت قیمت ها در جهت صعود است و به نظر می رسد هدف بازار رسیدن به بشکه ای 45 دلار و حتی فراتر از آن است.
به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، روز جمعه در بازار نفت لندن هنگام تعطیل شدن بازار قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال برای تحویل در ماه سپتامبر با 78 سنت افزایش به 40 دلار و 3 سنت رسید که از اکتبر سال 1990 میلادی یا به عبارت دیگر در 14 سال اخیر یک رقم بی سابقه است.
در بازار نفت نیویورک و هنگام تعطیل شدن بازار قیمت هر بشکه نفت خام سبک پایه تگزاس برای تحویل در ماه سپتامبر با یک دلار و 7 سنت افزایش به 43 دلار و 82 سنت رسید. در بازار نیویورک در دقایقی حتی قیمت نفت تگزاس به بشکه ای 43 دلار و 85 سنت رسیده بود.